До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ікона стилю: як одягався Леонардо ді Капріо в 1990-х

За свою кар’єру Леонардо Ді Капріо вдалося зіграти одних з найстильніших персонажів на великому екрані: від Джея Гетсбі з "Великого Гетсбі" і Джордана Белфорта з "Вовка з Волл-стріт" до Ромео з "Ромео + Джульєтта" і Ріка Далтона з "Одного разу в... Голлівуді".

Леонардо Ди Каприо в фильме Леонардо Ді Капріо у фільмі "Ромео + Джульєтта", 1996

Судячи з усього, серія стильних ролей мала неабиякий вплив і на формування особистого гардероба Ді Капріо. Перегляд архівних фото актора з 1990-х засвідчує, що він має добрий модний смак. У молодості Ді Капріо майстерно опанував естетику oversize, постійно з’являючись в об’ємних сорочках або куртках. Вибирав незвичні костюми, якими вдало підкреслював власний бунтівницький дух. Не боявся текстур, постійно змішував денім, замшу, трикотаж і вовну. Віртуозно балансував між спортивним і класичним стилем. І, що найважливіше, вдягаючись якомога недбаліше та вдаючи, що йому байдуже до власного зовнішнього вигляду, Ді Капріо був неймовірно стильним і в дусі часу.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.