До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому Олександр Усик став чемпіоном світу з боксу в суперважкій вазі

Олександр Усик — новий чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBO і IBF в суперважкій вазі. Українець отримав титул після того, як переміг британця Ентоні Джошуа, вигравши за однозначним і одноголосним рішенням суддів.

Український боксер Олександр Усик в ніч на неділю, 26 вересня, переміг британця Ентоні Джошуа під час бою в Лондоні. Перемога Усика не шокувала, адже українець — колишній безперечний чемпіон світу у важкій вазі, і до бою знавці боксу вважали, що Усик набагато обдарованіший боєць, ніж Джошуа.

Реклама

Новий чемпіон упродовж усього бою демонстрував чудову техніку, і задовго до завершення поєдинку Джошуа мав пригнічений та дещо розгублений вигляд. Його фізична перевага над Усиком і груба сила не спрацювали там, де все вирішували гострий розум і навички українського спортсмена.

Александр Усик перед боем в JAXETОлександр Усик перед боєм в JAXET

Підтримкою в поєдинку для Усика стала форма, розроблена у співпраці з брендом JAXET, який раніше представив першу колекцію багатофункціональних технологічних курток. Натхненням для бренду слугують герої нового часу, тому перша колаборація не випадково була створена для підтримки одного з головних героїв сучасності — Олександра Усика.

Команда JAXET і Олександр разом активно працювали над розробкою образу для бою Усика, створивши жилет, шорти і взуття для виходу на ринг. У процесі розробки JAXET засновник бренду й ідейний розробник продукту, Артур Мхитарян, і керівник департаменту дизайну й технологій Вік Манковський надихалися технологіями майбутнього й космічними мотивами. Ці теми збігаються з інтересами Олександра і перетинаються з його багаторічною зацікавленістю космосом і футуризмом, що робить колаборацію ще більш значущою для обох сторін.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.