До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Герой пустелі: бежевий колір у чоловічих колекціях

У сезоні весна-літо 2020 дизайнери взялися за бежевий колір з ентузіазмом археологів на розкопках єгипетських пірамід. Використовують у чоловічих колекціях всі відтінки пустелі: від світло-пісочного до густого верблюжого.

Dior Men, Prada, Lemaire
Dior Men, Prada, Lemaire

Реклама

Нейтральна палітра підкреслює суворість ліній та особливості крою: утилітарні бавовняні тренчі, куртки-сафарі з накладними кишенями й укорочені штани теплих бежевих тонів подібні до уніформи військових і мисливців за пригодами. На подіумі Jil Sander з’явилися моделі в клінічних сорочках-робах, а в Кіма Джонса в Dior Men та Меттью Вільямсона в ALYX — бедуїни з майбутнього.

<b>biege runway man</b>

У бежевих тонах мають екзотичний вигляд навіть брючні двійки, яким пряма дорога в офіс. Але цього літа їх треба носити так само недбало, як східні шаровари або потертий денім: накинувши на майку-алкоголічку, з лоферами на босу ногу або зав’язавши навколо шиї шовкову хустку. Витримати образ допоможуть тенісні кросівки, шкіряні мокасини й біркенштоки, що не виходять з моди. Але головний аксесуар для таких виходів — засмагла шкіра й почуття впевненості в собі. Граємо в підкорювачів пустелі, як-не-як.

<b>biege products man</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.