До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Код активації: нові аромати для нового життя

Нове життя найлегше почати з нового аромату — нові нейронні ланцюжки, які він створює, допоможуть не скотитися в минуле.

L'Homme Idéal Extrême, Guerlain

Новий L'Homme Idéal Extrême, Guerlain, — складна і яскрава суміш геліотропа, тютюну й кориці. У ньому також чутні шкіра, мигдаль і слива, що надають йому теплоти, глибини й стійкості.

Реклама
L'Homme Idéal Extrême, Guerlain

Piano Santal L'Orchestre Parfum — обволікальний і сексуальний аромат з нотами молока, людської шкіри, сандала. Округлий, вершковий, мускусний — він може слугувати чудовою овечою шкурою для небезпечного вовка.

Piano Santal L'Orchestre Parfum,

Coda, MiN New York, насичений нотами сливи, шкіри й дерева. Він ніби виринув з Алленівського "Дощового дня в Нью-Йорку", з джазових старих барів, які обожнював герой Тімоті Шаламе.

Coda, Min New York

CK Everyone, Calvin Klein, — ода радості. Прозорий, унісекс у новій модній інтерпретації, він пронизаний нотами води, чаю й апельсина.

CK Everyone, Calvin Klein

Toy Boy, Moschino, — гомоеротичний і дуже життєрадісний аромат з нотами рожевого перцю, троянд, магнолій, мускатного горіха й кашмерану. Його для марки сконструював талановитий парфумер з прекрасним смаком і почуттям гумору Ян Васньє.

Toy Boy, Moschino

Olfactive Facet 401, N.C.P., — чиста, гостра перцева свіжість з нотами лаванди і ялівцю. Цікаво, що до засновників бренду N.C.P. належить й актриса Нумі Рапас — та сама, що грала Дівчину з татуюванням дракона в скандинавській версії трилера.

Olfactive Facet 401, N.C.P.

Gentleman Eau de Parfum Boisée, Givenchy, відкриває нову главу історій про сучасного джентльмена нотами ірису, какао, перцю й дерева. Джентльмен, флібустьєр, правда десь посередині.

Gentleman Eau de Parfum Boisée, Givenchy

Тягучий, сексуальний, зухвалий, але водночас свіжий, як водоспад, — це Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir Eau de Toilette Extreme, Narciso Rodriguez, з нотами білого кедра, мускусу й ебенового дерева.

Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir Eau de Toilette Extreme, Narciso Rodriguez

Створюючи аромат Terror & Magnificence ("Жах і розкіш"), артдиректор Лео Кребтрі й парфумер Піа Лонг шукали натхнення в роботах британського архітектора Ніколаса Гоксмура (1661—1736), похмурі споруди якого розрізають небо Лондона. Гоксмура називають "архітектором диявола". Акорди сомалійського ладану, сухого дерева й мокрого каменю з опіумним димом, папірусом і єгипетським ладаном підносяться на фундаменті з гаїтянського ветиверу, лабдануму, бензоїну й мірри.

Terror & Magnificence з колекції Revenants, BeauFort London

B683, Maison Marc-Antoine Barrois, — поєднання вишуканих деревних нот, чуттєвих прянощів і запаху шкіри. Автор аромату — парфумер Квентін Біш. Він поєднав шафран, чорний перець, чилі й мускатний горіх, лист фіалки, мускус, амбру й ваніль, посадивши все на базу із сандала й пачулі.

B683, Maison Marc-Antoine Barrois

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.