До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Манія на балетки охопила й чоловічу моду

Під час Тижня моди в Нью-Йорку завжди можна побачити чимало чудових образів, які надихають на нові модні звершення. Наприклад, цього сезону Кеті Голмс зачарувала всіх своєю мідісукнею кольору мерло, а Софія Річі — елегантним монохромним вбранням. Але комплект, про який говорили всі редактори Vogue, склав містер Марк Джейкобс. Дизайнер відвідав показ Proenza Schouler у взутті, яке рідко стрінеш у чоловічому гардеробі — в балетках.

Марк Джейкобс під час Тижня моди в Нью-Йорку
Марк Джейкобс під час Тижня моди в Нью-Йорку

Реклама

Джейкобс був одягнений у широкі джинси, які лише трохи прикривали щиколотку, чорний смокінг із вираженими плечима та структурованим кроєм і білу футболку. У центрі уваги цього ансамблю опинилися прості чорні балетки. Колись інстаграм дизайнера ряснів фотографіями, на яких він позував на підборах на платформі. Врешті, це чоловік, який створив запаморочливі черевики Kiki, які носили всі: від Бейонсе до Дуа Ліпи. Однак тепер він віддає перевагу простим балеткам Balenciaga.

Що ж, Марк Джейкобс, який протягом багатьох років був головним стовпом Тижня моди в Нью-Йорку, перетворив свій особистий стиль на так само цікавий предмет для обговорення, що й колекції його іменного бренду. Якщо хочеться додати до свого гардероба стилю й комфорту, наслідуйте його приклад.

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.