До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікторія Бекхем опублікувала гарячий знімок Девіда Бекхема

Вікторія Бекхем добре знає свою аудиторію та прекрасно розуміє, який контент вона насправді хоче бачити. Дизайнерка й колишня учасниця Spice Girls поділилася зухвалим і звабливим фото свого чоловіка Девіда Бекхема. На знімку Девід ніжиться в басейні в трохи спущених плавках Versace. Підпис фото має відповідний: "Щасливої неділі, не дякуйте!".

Чи когось здивує, що фото набрало майже мільйон уподобайок лише за кілька годин після того, як Вікторія опублікувала його? Звісно ж ні. Як і те, що шанувальники Вікторії (і Девіда) активно коментували публікацію. "Це найнеймовірніший акт щедрості, який я коли-небудь бачив", — написав один з фанатів пари під дописом.

Реклама

Бекхеми одружені 22 роки. Приємно усвідомлювати, що після стількох років вони все ще здаються цілковито закоханими одне в одного — і, як показує це звабливе фото, вони напевне мають почуття гумору.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.