До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що Spice Girls робили весь цей час

5 листопада найпопулярніша в історії музики дівоча група Spice Girls заявила про возз'єднання. Майже через 20 років після розпаду Мелані Браун, Емма Бантон, Мелані Чісхолм і Джері Голлівелл зберуться разом і вирушать в турне по Великобританії. До них не приєднається Вікторія Бекхем. Чим займалися дівчата весь цей час, знає Vogue UA.

Spice Girls
Вікторія Бекхем / Posh Spice

Posh Spice, вона ж Вікторія Бекхем, досягла великих успіхів з тих пір, як розпалася група. Вікторія вийшла заміж за футболіста Девіда Бекхема 1999 року. Сьогодні у зоряної пари четверо дітей: Бруклін, Ромео, Круз і Гарпер. Після розпаду групи 2000 року, Вікторія підписала контракт з лейблом Virgin Records і випустила 10 синглів, які потрапили в топ-10 британських чартів.

Реклама
Вікторія Бекхем

2008 року Бекхем запустила свій власний бренд, який за 10 років існування переріс у модну імперію – її оцінюють у £ 200 тисяч фунтів стерлінгів. Припускають, що саме через зайнятість у ролі дизайнера Вікторія відмовилася брати участь у турне Spice Girls 2019 року.

Джері Горнер / Ginger Spice

Ginger Spice (Джері Горнер, в дівоцтві Голлівелл) першою залишила групу 1998 року. Уже 1999-го вона почала сольну кар'єру і випустила дебютний альбом Schizophonic. Три сингли з альбому Mi Chico Latino, Life Me Up і Bag It Up стали №1 у музичних чартах. Через два роки вона випустила другий альбом Scream If You Want To Go Faster, в який увійшов найпопулярніший трек за всю її кар'єру It's Raining Men. Голлівелл зробила найуспішнішу сольну кар'єру з усіх учасниць групи.

Джері Горнер

2006 року у Джері та її партнера на той момент, Саші Джервазі, народилася дочка Блюбелл. Хрещеними матерями дівчинки стали Вікторія Бекхем і Емма Бантон.

2013 року Джері була суддею на шоу Australia's Got Talent і заявила, що через кілька років знову повернеться в музику. Сьогодні у Горнер своє шоу на BBC "All Together Now" ("Всі разом зараз"). Вона одружена з керівником команди Формули-1 Red Bull Racing, Крістіаном Горнером і у них є спільний син Монтагю.

Мелані Чісхолм / Sporty Spice

Sporty Spice (Мелані Чісхолм) також почала вдалу сольну кар'єру після розпаду Spice Girls. Її соло-історія почалася з випуску спільної пісні When You're Gone з Браяном Адамсом 1998 року. З моменту розпаду групи Чісхолм встигла випустити 7 студійних альбомів.

Мелані Чісхолм

2009 року вона дебютувала як актриса в мюзиклі Blood Brothers у лондонському театрі Phoenix Theatre. Також вона з'явилася в рок-опері Jesus Christ Superstar. Mel C ще працювала на австралійському X Factor разом з колишньою учасницею Spice Girls – Mel B. На рахунку Мелані є ще одне талант-шоу – вона була суддею на конкурсі Asia's Got Talent.

З 2002 до 2012 року Чісхолм зустрічалася з Томасом Старом. 2009 року у них народилася донька Скарлет.

Мелані Браун / Scary Spice

Scary Spice (Мелані Браун) почала свою сольну кар'єру з колаборації з Міссі Елліотт. Дівчата випустили спільний трек I Want You Back. 2000 року у Браун відбувся реліз дебютного альбому Hot.

Мелані Браун

2007 року вона взяла участь в американському конкурсному шоу "Танці з зірками", де зайняла друге разом з українцем Максимом Чмерковським. 2011 року британка зайняла суддівське крісло на австралійській версії шоу X Factor. Також вона з'являється в подібному амплуа на британському X Factor. Як і у Чісхолм, у резюме Мелані Браун є участь у мюзиклі. Вона з'явилася в ролі Роксі Гарт у бродвейській постановці Чикаго. Що стосується особистого життя, то у Браун є троє дітей від різних партнерів: донька Фінікс від танцюриста Джиммі Гулзара, донька Ейнджел від Едді Мерфі, і донька Медісон від Стефена Белафонте.

Емма Бантон / Baby Spice

Baby Spice – Емма Бантон – також запустила сольну кар'єру після розпаду групи. 2001 року вона випустила дебютний альбом A Girl Like Me.

Емма Бантон

Емма Бантон була суддею на шоу Dancing On Ice і шоу Your Face Sounds Familiar. 2009 року вона стала ведучою на радіо Heart Breakfast. Також Емма з'являлася в серіалах "Сусіди" та "Ще по одній", у "Вільних жінках", "Вулиці Коронації" та фільмі "Кіт Лемон". 1998 року Бантон у відносинах з артистом Джейдом Джонсом. У пари двоє синів: Бо і Тейт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.