До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Неймовірно, але факт: Кайлі Дженнер і Тімоті Шаламе зараз у романтичних стосунках

Здається, чутки про те, що Кайлі Дженнер і Тімоті Шаламе зустрічаються, — правдиві.

Кайлі Дженнер на Vanity Fair Oscar Party 2023
Кайлі Дженнер на Vanity Fair Oscar Party 2023

Реклама

Після кількох тижнів спекуляцій про стосунки майже мільярдерки та лауреата премії "Оскар" людина, наближена до зірок, розповіла в коментарі Entertainment Tonight, що вони дійсно пара. Також інсайдер додав, що їхні стосунки розвиваються спокійно та неспішно: "На цей час вони зберігають у своїх стосунках певну невимушеність. Це несерйозні відносини, але Кайлі подобається проводити час з Тімоті та дивитися, куди це все приведе".

Тімоті Шаламе на Vanity Fair Oscar Party 2022
Тімоті Шаламе на Vanity Fair Oscar Party 2022

Потім співрозмовник відповів на питання, яке хвилювало всіх минулими вихідними, а саме, чому Кайлі та Тімоті не були разом на Coachella. Інсайдер сказав, що Кайлі Дженнер вирішила, що "вона не хоче оприлюднювати стосунки з Тімоті" прямо зараз. Окрім того, вона "просто хотіла розслабитися та повеселитися зі своїми друзями".

Зрештою, інформатор зазначив, що роман з Тімоті Шаламе — "новий і захопливий" досвід для Кайлі, він "справді легкий та веселий, тому що значно відрізняється від інших чоловіків, з якими в неї були колишні стосунки". Водночас ані Кайлі, ані Тімоті не підтверджували та не спростовували факт того, що вони зустрічаються.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.