До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що потрібно знати про Тімоті Шаламе у 2020 році

Коли більшість з нас питала себе, який наступний серіал подивитися на Netflix, Тімоті Шаламе мав інші справи під час карантину. Звісно, актор далекий від того, щоб стати активним блогером у соціальних мережах, проте з його стрічки в Instagram можна дізнатися багато цікавого. Vogue зібрав все, чим захоплювався Шаламе цього року, і помістив в одному місці — прямо тут.

Тімоті Шаламе любить Kraft Mac & Cheese (і ми теж)

24-річний актор нещодавно заплутав шанувальників цією світлиною зі своєї комори. Окрім того, що зображення розпливчасте, так на ньому ще й мало корисного. Пакети Triscuits (марка закусочних крекерів) змагалися за місце на полицях з коробкою макаронів із сиром і напівпорожньою пляшкою меду. З іншого боку, у Шаламе чудовий смак на чай: один з користувачів Twitter зауважив коробку з Twinings English Breakfast.

Реклама
Він як і раніше стильно вдягається

Більшість переживає карантин у спортивних штанях і футболках, але Шаламе й далі демонструє своє бездоганне почуття стилю, не виходячи з дому. Незалежно від того, вдягає він рожеві джинси Stella McCartney з кросівками Travis Scott x Nike SB Dunks чи кепку футбольного клубу Chelsea, щоб вийти на вулиці Лондона, — до його зовнішнього вигляду ніколи немає претензій.

Він щирий прихильник Kid Cudi…

Шаламе двічі розмістив у Twitter інформацію про новий сингл репера з Огайо Leader of the Delinquents і зробив непрямі посилання на проривний сингл Kid Cudi Day N 'Nite Nite в Instagram. Торік музикант супроводжував актора на прем’єру фільму "Король", тоді як Шаламе запросив Kid Cudi на сцену під час свого виступу на ComplexCon у листопаді.

...і його колишньої вчительки математики місіс Лоутон

Шаламе недавно прилучився до Барака Обами, Дуа Ліпе й Зендає в онлайн-кампанії Rethink Together Forum # GraduateTogether2020. У короткому посланні до випускного класу 2020 року Шаламе подякував своїй колишній вчительці з математики місіс Лоутон з нью-йоркської середньої школи LaGuardia: "Спасибі за ваші доблесні зусилля навчити мене мистецтва статистики. Спасибі вам за все".

Віддані шанувальники згадають міс Лоутон з вірусного хіта актора 2013 року Statistics ("Статистика"), у якому Тімоті akaLil Timmy Tim виконав реп, присвячений мистецтву чисел.

Він схвильований з приводу виходу римейку "Дюни" так само, як і ми

Актор присвятив два пости в Instagram майбутній екранізації фантастичного роману Френка Герберта 1965 року "Дюна", у якому виконав головну роль. Режисер стрічки Дені Вільнев ("Той, хто біжить по лезу 2049"), а компанію Шаламе на майданчику склали Зендая, Джош Бролін, Оскар Ісаак, Шарлотта Ремплінг і Хав’єр Бардем. Перші кадри з фільму підірвали інтернет, але чи буде ця "Дюна" кращою за культовий улюблений оригінал Девіда Лінча 1984 року, ще невідомо.

Насправді у 2020 році в актора багато гарних проєктів

Крім "Дюни", Шаламе також з’явиться в 10-му фільмі Веса Андерсона "Французький диспетчер" разом із Сіршею Ронан, Елізабет Мосс, Тільдою ​​Свінтон, Едвардом Нортоном, Біллом Мюрреєм і Бенісіо Дель Торо. Шаламе й Армі Гаммер також зіграють у "Знайди мене" — продовженні фільму "Називай мене своїм ім’ям" Луки Гуаданьїно. Актор мав з’явитися в постанові "4000 миль" Емі Герцог, прем’єра якої була запланована в лондонському театрі Old Vic Theatre цього місяця, але через пандемію її перенесли. Нарешті, ходять чутки, що він збирається зіграти Боба Ділана, про що сам Шаламе натякав у пості у Twitter, показуючи том книги "Хроніки" Боба Ділана.

Фото з Twitter: @RealChalamet
Він не в стосунках

Після понад року стосунків з актрисою й моделлю Лілі-Роуз Депп, Шаламе підтвердив у квітневому інтерв’ю Vogue, що вони більше не разом.

Текст: Hattie Collins

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.