До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стала відома дата виходу фінального сезону "Гострих картузів"

Компанія BBC нарешті підтвердила дату виходу фінального сезону серіалу "Гострі картузи".

Киллиан Мерфи в сериале Кілліан Мерфі в серіалі "Гострі картузи"

Прем’єра шостого й фінального сезону культового серіалу "Гострі картузи" відбудеться на BBC One у неділю, 27 лютого 2022 року. У нових епізодах сімейство Шелбі продовжить війну проти політика Освальда Мослі, а також зустрінеться з таємничим новим персонажем.

Реклама
Сэм Клафлин в сериале Сем Клафлін у серіалі "Гострі картузи"

Шанувальники нетерпляче очікують на вихід останніх епізодів кримінальної драми. Спершу виробництво фінального сезону мало початися два роки тому, але знімання довелося перенести через пандемію. Фінал п’ятого сезону вийшов в ефір ще у вересні 2019 року.

Кадр из сериала Кадр із серіалу "Гострі картузи"

Серіал "Гострі картузи" може похвалитися одним з найнеперевершеніших акторських складів на британському телебаченні. Головну роль Томаса Шелбі в шоу виконує Кілліан Мерфі, а знімальний майданчик з ним ділить зірка серіалу "Хід королеви" Аня Тейлор-Джой, Том Гарді ("Веном"), Сем Клафлін, Пол Андерсон, Фінн Коул, Софі Рандл. У шостому сезоні також з’явиться Стівен Грем ("Ірландець"). Актриса Гелен Маккрорі, яка зіграла тітоньку Поллі Грей, померла у квітні 2021 року. Доля її персонажа в останніх епізодах поки не відома.

Аня Тейлор-Джой и Финн Коул в сериале Аня Тейлор-Джой і Фінн Коул у серіалі "Гострі картузи"

Фінальний сезон міститиме шість серій, що виходитимуть на BBC One щонеділі. Netflix також транслюватиме серіал за межами Великої Британії. Творець і сценарист Стівен Найт раніше сказав про шостий сезон: "Після затримки виробництва через пандемію серіал нарешті повертається на екрани. У новому сезоні глядач побачить, що сім’я Шелбі перебуває в крайній небезпеці й ризикує, як ніколи раніше. Ми віримо, що це буде найкращий сезон з усіх, і впевнені, що він сподобається нашим шанувальникам. Шоу добігає кінця, але історія продовжиться в іншій формі". Ходять чутки, що Найт планує випустити повнометражний фільм за мотивами сюжету "Гострих картузів".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.