До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гіт тижня: трек "Гуси" виконавця Wellboy

25 червня на своєму YouTube-каналі український виконавець Wellboy (Антон Вельбой) презентував кліп на пісню "Гуси". І всього за кілька днів трек увійшов до 30 найпопулярніших у рейтингу українського Apple Music.

Wellboy — новий протеже відомого українського музичного продюсера Юрія Бардаша (Quest Pistols, Гриби, Луна, YOURA). Антону всього 20 років. Він родом із села Грунь, Сумської області. Став відомий завдяки участі в 10 сезоні шоу "Х-фактор" у 2019 році, де дійшов до фіналу. Відтоді про нього було мало чути. До минулої п’ятниці, коли він випустив гіт "Гуси".

Реклама

"Ця пісня народилася в моєму селі, коли я надихався природою, деревами і зеленою травою. У ній хотілося висловити свої думки актуальною українською мовою. Щоб рими, вайб, сама мова не була пластмасовою і ватною, щоб це музло гойдало всіх, і "модників" і звичайних типів. Я думаю, у нас вийшло це зробити й наповнити пісню не тільки якісним саундом, а ще й актуальним, правильним посилом", — написав Антон на своїй сторінці у Facebook.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.