До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Співачка Луна про новий електронний проєкт

4 вересня на ПБК, на березі Дніпра, Луна представить новий електронний проєкт. Подробиці співачка розповіла vogue.ua.

Луна

Про те, що Луна запускає електронний проєкт, говорили вже давно. Сама Христина Герасимова розповідала нам про це ще рік тому у великому інтерв’ю: говорила, що давно мріє грати лайв у клубах, щоб її слухачі могли танцювати, забувши про все, цілісіньку ніч. Завдяки карантину з’явився час попрацювати над новою музикою ґрунтовно. "У голові проєкт виник давно, але втілювати довелося під час карантину. Вільний час надихнув доробити те, що зародилося в просторі, але за браком часу не було доведене до ладу", — каже Луна.

Реклама

"Мій електронний проєкт — це інша грань Луни, у вигляді нічного електронного звучання, якому немає місця на великій сцені, а ось для нічних клубів воно ідеальне, — продовжує Христина. — Це клубна музика, яка дає людям змогу танцювати, почуватися розкутими, розслабитися й перезарядитися. Можна сказати, що це особлива електронна медитація. Мої тексти в треках також є, але на відміну від поптворчості, у них немає лірики й пісень з темпом нижче від 120 bpm. Це буде справжня дискотека". Анонсуючи проєкт, Христина зізнається, що колись їй дуже хотілося наблизити виступи до перформансів Miss Kittin — популярної у 2000-ні французької диджейки й вокалістки. "Щоправда, мій вокальний діапазон буде ширшим", — жартує Луна.

Луна для Vogue UA, жовтень 2019

Співавтор електронного проєкту — Саша Волощук, беззмінний саундпродюсер Луни, який стоїть за її фірмовим звучанням. Презентація нового проєкту відбудеться в Києві на ПБК, у межах електронного фестивалю Hedonism. Під час лайву прозвучать треки з нового EP "Fata Morgana", який вийшов по-справжньому танцювальним. Луна каже, що всі костюми для електронного лайву готує сама: вони дають змогу рухатися й танцювати, а також підкреслять "клубну" суть проєкту.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.