До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гаррі Стайлз підійняв на сцені український прапор

Під час свого шоу в Нью-Йорку Гаррі Стайлс продемонстрував підтримку українського народу, який героїчно захищається від вторгнення російських військ. Британський співак взяв український прапор та виконав із ним у руках свій гіт Sign Of The Times.

Гаррі Стайлз під час концерту в Нью-Йорку, 20 травня 2022Photo: Apple Music

Співак виступив з концертом One Night Only in New York в п'ятницю, 20 травня, де він виконав усі 13 треків зі свого нового альбому Harry's House, а також деякі улюблені пісні шанувальників. Ближче до кінця свого сету, коли він виконував одну зі своїх найпопулярніших пісень Sign Of The Times зі свого дебютного однойменного альбому, Стайлс взяв у шанувальників з натовпу український прапор і співав разом з ним.

Реклама

Нагадаємо, Гаррі Стайлс не вперше підтримує Україну. Раніше музикант продемонстрував солідарність з українським народом під час виступу на музичному фестивалі Coachella 2022, що проходив у США у квітні. Після виступу артиста на екрані спалахнув синьо-жовтий прапор. Таким жестом Гаррі нагадав світові, що зараз Україна мужньо бореться з російською федерацією.

Виступ Гаррі Стайлза на Coachella 2022Виступ Гаррі Стайлза на Coachella 2022

Також на початку квітня Гаррі Стайлс випустив кліп на пісню As It Was, який зняла українська режисерка Таню Муіньо. У підписі до відео на YouTube вказано: Made with love by a creative team from Ukraine. Оператором відео став Нікіта Кузьменко, який постійно співпрацює з Таню Муіньо, а декорації створила українська художниця Маша Рева.

Кадр з кліпу As It WasКадр із кліпу As It Was

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.