До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для Гаррі Стайлса

Попри війну, українці продовжують працювати, творити та прославляти країну на увесь світ. Так, стало відомо, що одна з найвідоміших у світі українских режисерок Таню Муіньо зняла кліп для Гаррі Стайлса. В доробку Таню – роботи для Карді Б, Кеті Перрі, Lil Nas X, The Weeknd. Кліп на трек As it was був знятий якраз напередодні повномасштабного вторгення Росії в Україну.

"Це музичне відео багато означає для мене! Найбільша мрія, яка здійсниилась у цей жахливий час, – каже режисерка. – "Знімання залишило по собі гіркий присмак, адже це був один із найщасливіших днів у моєму житті, але на другий день зйомок моя Україна була захоплена, тож ви можете уявити, які шалені емоції ми відчували під час знімання. Я і моя команда з України влили так багато любові в це відео, і ви можете побачити це на екрані. Це буде музичне відео, яке я ніколи не забуду, і тепер я можу щасливо піти на пенсію".

Реклама

Менш ніж за добу відео As it was досягло позначки майже 2 мільйона переглядів. У підписі до відео на YouTube вказано: Made with love by a creative team from Ukraine. Оператором відео став Нікіта Кузьменко. який постійно співпрацює з Таню Муіньо, а декораціі зробила українська художниця Маша Рєва. У другій частині відео Гаррі з танцівниками лежать на яскравому квітучому "полі" – якщо ви знайомі з творчістю Маши Рєви, то легко впізнаєте іі стиль.

"Це відчувається сюрреалістично", – написала художниця у своему інстаграмі. – За місяць до початку війни я орендувала просторе приміщення, щоб переобладнати його під свою арт-студію в Києві, ремонт відбувався активно, я мріяв переїхати і як я буду там працювати, створюючи такий великий масштаб творення мистецтва. Я не сумніваюся, що це станеться дуже скоро, коли ми переможемо, і Україна розквітне, як цей чарівний ліс на моєму малюнку!"

Трек As it was увійшов у новий альбом Стайлса "Harry's House", який вийде 20 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.