До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Даян Кітон знялася в новому кліпі Джастіна Бібера

Джастін Бібер представив відео на трек Ghost. У ньому музикант грає роль люблячого онука, який після смерті свого дідуся починає більше часу проводити з бабусею: вони гуляють пляжем, заповнюють анкети знайомств і розважаються вечорами за коктейлями й танцями. Бабусю в цій милій історії грає не хто інший, як оскароносна актриса Даян Кітон.

Диана Китон и Джастин Бибер в клипе GhostДаян Кітон і Джастін Бібер у кліпі GhostPhoto: Rory Kramer

Джастін Бібер особисто вибрав ікону стилю для ролі своєї бабусі. "Він зателефонував мені, і запропонував знятися в кліпі. Я, звісно, погодилася, сказала Кітон Vogue. — Думаю, ця пісня прекрасна". Кітон каже, що їй сподобався гнучкий підхід до акторської гри у своєму першому музичному відео. "Це було весело, — каже актриса. — Все життя мені потрібно було вивчати сценарії та репліки, а цього разу все було зовсім просто. Ніхто й ніколи не говорив мені, що робити, все відбувалося саме собою".

Реклама
Диана Китон и Джастин Бибер в клипе GhostДаян Кітон і Джастін Бібер у кліпі GhostPhoto: Rory Kramer

Жоден музичний кліп — навіть зі зворушливою історією — не буде повноцінним без вдалого вбрання героїв. Ексцентрична ікона стилю Кітон принесла власне вбрання (і капелюхи) для знімання. В одній зі сцен ми бачимо, як Кітон і Бібер разом їдуть у кабріолеті Corvette. Кітон — в елегантному картатому пальті Gucci, а Бібер — бомбері Aimé Leon Dore і штанах Marni.

Диана Китон и Джастин Бибер в клипе GhostДжастін Бібер у кліпі GhostPhoto: Rory Kramer

В іншій сцені Бібер купує Кітон нове вбрання і бере її із собою в місто. Джастін носить вінтажний топ і джинси Balenciaga; Кітон — у власному пальті Comme des Garçons із дуже широким поясом. Навіть у найсумніших сценах Джастін і Даян мають дуже вишуканий вигляд. Під час церемонії прощання з дідусем Бібер носить костюм Saint Laurent, а Кітон — чорний піджак Louis Vuitton. Також у кліпі Кітон з’являється у своїх фірмових капелюшках, зокрема і її фаворитах від Nick Fouquet, Thom Browne та Mark Baron.

Диана Китон и Джастин Бибер в клипе GhostДаян Кітон і Джастін Бібер у кліпі GhostPhoto: Rory Kramer

Якщо не звертати уваги на казкове вбрання, то видно, як Кітон і Бібер добре ладнають у кліпі. "Він чарівний", — сказала Кітон про Бібера.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.