До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Даян Кітон, Дакота Джонсон і Гаррі Стайлс у новій рекламній кампанії Gucci Beloved

Даян Кітон — ветеранка ток-шоу. Впродовж своєї разючої кар’єри актриса зустрічалася з Девідом Леттерманом, Джиммі Кіммелом та іншими телеведучими. Попутно вона завжди демонструвала сміливі образи, демонструючи свою любов до строгих форм, драматичних капелюшків і чорно-білих ансамблів. У той час як інші голлівудські актори часто використовують блиск і гламур для появи в пресі, Кітон завжди була вірною своєму химерному образу в стилі чоловічого вбрання, незалежно від випадку.

Даян Кітон і Джеймс Корден

Тож не дивно, що Gucci запросили її для участі в новій кампанії Gucci Beloved, натхненій ток-шоу. Світлини авторства режисера Гармоні Коріна представляють чотири найпопулярніші моделі сумок лейбла, зокрема й Dionysus і Jackie 1961. Креативний директор бренду Алессандро Мікеле відтворив ток-шоу з Джеймсом Корденом у ролі ведучого під назвою Beloved Show. Він також залучив голлівудських селебриті як запрошених зірок, серед яких Дакота Джонсон, Серена Вільямс, Гаррі Стайлс, Аквафіна і Сієнна Міллер.

Реклама
Дакота Джонсон і Джеймс Корден
Аквафіна і Джеймс Корден
Серена Вільямс і Джеймс Корден

Образ Кітон, безсумнівно, вирізняється. Актриса вдягнена в коричневий брючний костюм із чоловічого плеча й червоний берет, а аксесуаром слугує сумка Horsebit 1955 з монограмою Gucci. "Алессандро Міккеле не тільки талановитий і чудовий, мені подобається його бачення і м’який характер, — розповідає Даян Кітон про знімання рекламної кампанії. — Я також маю сказати, що працювати з Джеймсом Корденом було дуже приємно".

Даян Кітон і Джеймс Корден
Сієна Міллер і Джеймс Корден
Гаррі Стайлс і Джеймс Корден

Над рекламною кампанією працювали:

Creative Director: Alessandro Michele

Art Director: Christopher Simmonds

Photographer & Director: Harmony Korine

Make-up: Thomas De Kluyver

Hair: Paul Hanlon

Текст: Christiane Allaire

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.