До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

17 рідкісних вінтажних світлин Гаррісона Форда

У світі знаменитостей, які борються за нашу увагу, Гаррісон Форд, безсумнівно, вирізняється. Він — кінозірка, яка не любить перебувати в центрі уваги, що суперечить загальним враженням від його роботи.

Харрисон Форд, 1981Гаррісон Форд, 1981

Його фільмографія — це поєднання бойовиків, трилерів, драм, фантастики й комедій. З 1980 по 2000 роки у Форда, мабуть, була найкраща серія гітових фільмів серед усіх акторів в історії кіно. Ган Соло, Річард Декер та Індіана Джонс — усіх цих відомих у кінематографі персонажів зіграв Форд, що дає змогу поглянути на нього як на видатного актора всіх часів. Проте за свою кар’єру, яка триває більш як пів століття, Форд також показав основну істину: він не актор з надзвичайним діапазоном. Його секрет полягає в тому, щоб виконувати прості й правдоподібні ролі без будь-якої метушні. Він розуміє, у чому його сильні сторони, і не намагається справити на вас враження. 13 липня акторові виповнюється 79 років, із цієї нагоди Vogue MAN UA зібрав його рідкісні вінтажні фото.

Реклама

<b>Harrison Ford</b>
Harrison Ford Young

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.