До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які кросівки Nike вибирає головний герой серіалу "Люпен"

У той час як його літературний колега відомий тим, що носить монокль, циліндр і плащ, Ассан Діоп, чарівний аферист з популярного серіалу Netflix "Люпен", віддає перевагу сучаснішим комбінаціям речей, як-от поло Fred Perry, кепки і, найголовніше, новісінькі кросівки Nike.

Омар Си в сериале Омар Сі в серіалі "Люпен"

Персонаж французького актора Омара Сі (який сам є шанувальником культового бренду кросівок) Діоп — вподобав кросівки Nike: більшу частину перших серій він блукає Парижем у яскравих парах, прикрашених фірмовим лого. Снікергедам буде приємно дізнатися, що друга частина шоу нічим не відрізняється. Насправді колекція Діопа, здається, примножилася і стала якіснішою. Розповідаємо, які кросівки Nike ми бачили в другій частині "Люпена".

Реклама
Air Jordan 1 Mid Yellow Toe

Епізод: перший.
Використання: погоня Північною Францією.

Омар Си в сериале

Перший епізод другого сезону починається з того місця, де закінчився перший — на березі Нормандії, де було викрадено сина Діопа. Ассан у парі чорно-жовтих Air Jordan 1 вирушає в погоню за викрадачем французькою сільською місцевістю і, в кінцевому підсумку, потрапляє в стару садибу, де Рауля тримають у заручниках.

Nike Air Max 270 React Black

Епізоди: перший і четвертий.
Використання: сутичка (двічі).

Ті, хто дивився шоу, напевне згадають вбивцю Леонарда, якого Пеллігріні найняв для ліквідації Діопа. Двічі в серіалі його можна побачити в монохромних Air Max 270. Фактично, він єдиний персонаж, крім Діопа, який носить кросівки.

Air Force 1

Епізод: другий.
Використання: розмова з недружніми поганими хлопцями.

Омар Си в сериале

Ці кросівки з’являються всього на дві секунди під час нічної сцени, тож вибачте нам, якщо ми помиляємося, але, здається, що Ассан стоїть у парі класичних білих Air Force 1 з контрастним чорним свушем. Прості, стильні й надійні вони стають ідеальним взуттям для втечі.

Air Jordan 1 Retro High OG Shattered Backboard 3.0

Епізод: третій.
Використання: змова за чашкою кави.

Омар Си в сериале

Ось де справді починає проявлятися кмітливість Діопа. Дизайн пари Shattered Backboard був навіяний подіями знаменитої гри в Італії, під час якої Майкл Джордан, як відомо, розбив скло щита після данку. Вони порівняно рідкісні, коштують щонайменше кілька сотень доларів, і Люпенові пощастило роздобути їх собі в колекцію.

Антуан Гуи и Омар Си в сериале Антуан Гуї й Омар Сі в серіалі "Люпен"
Air Jordan Retro High Light Army

Епізод: третій.
Використання: мотоподорож при місячному сяйві Парижем.

Омар Си в сериале

Ще одна пара рідкісних кросівок, яку взув Діоп під час романтичної мотоподорожі Парижем. Air Jordan Retro High Light Army менш яскраві, ніж більшість його кросівок, і мають навмисне зістарене оздоблення. Чорна шкіра з ефектом потертості поєднується із землистим кольором і контрастними деталями м’ятно-зеленого кольору.

Air Jordan 1 High OG Patent Fearless

Епізоди: четвертий і п’ятий.
Використання: погоня.

Омар Си в сериале

Ці кросівки, випущені у 2009 році з нагоди 10-річчя від дня зарахування Майкла Джордана до Залу баскетбольної слави, поєднують у собі червоний колір Chicago Bulls з яскраво-синім логотипом UNC. На устілці вишито цитату самого Джордана: "Обмеження, як і страх, часто є лише ілюзією". Діоп носить пару Patent Fearless Джорданів під час погоні з портфелем у четвертому епізоді.

Jordan 1 Mid SE Union Black Toe

Епізод: четвертий.
Використання: танці.

Омар Си в сериале

Кросівки Jordan 1 Mid SE Union Black Toe, випущені торік за мотивами оригінальних кросівок Air Jordan 1 Black Toe, виготовлені в класичному чорному, білому й червоному кольорах. Зверніть увагу на них у четвертому епізоді, коли Діоп готує їжу своєму собаці й весело танцює на кухні.

За матеріалами gq-magazine.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.