До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сер Ієн Маккеллен вийшов на подіум під час Тижня моди в Лондоні

Після здобуття премії LVMH і визнання найкращим дизайнером-початківцем на BritishFashionAwards, Стівен Стокі-Дейлі став одним з молодих британських креативників, які відроджують Тиждень моди в Лондоні. Всі хочуть бути в перших рядах на його шоу. І він має легіон шанувальників на чолі з Гаррі Стайлзом.

Ієн Маккеллен на подімі S.S. Daley осінь-зима 2023/2024
Ієн Маккеллен на подімі S.S. Daley осінь-зима 2023/2024

Реклама

Цей сезон також ознаменував епічний момент в кар’єрі молодого дизайнера: культовий актор Ієн Маккеллен спершу відкрив шоу S.S. Daley осінь-зима 2023/2024, а потім супроводжував його, декламуючи наживо з один артурівських віршів Альфреда Теннісона. З того, що Стокі-Дейлі розповів Vogue, Маккеллен сам зв’язався з ним, щоб запропонувати співпрацю. До речі, легендарний виконавець ролей Ґендальфа у кінотрилогії "Володар перснів" і Магнето в кінотрилогії "Люди Ікс" вже одягав вбрання S.S. Daley у 2021 році для знімання в журналі Observer.

Для Стівена Стокі-Дейлі поєднання театру та моди не є чимось новим. Дизайнер додав живі виступи в усі три свої попередні шоу. Наприклад Стокі-Дейлі співпрацював з Національним молодіжним театром, щоб створити складні мізансцени, які стирали межу між подіумом і театром. Але виявилося, що Стокі-Дейлі спочатку планував повністю відмовитися від театральних прийомів цього сезону, поки Маккеллен несподівано не звернувся до нього, і з’явилася ідея, щоб актор відкрив шоу. "Серу Ієну Маккеллену не відмовиш", — сказав дизайнер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.