До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як одягаються гості на Тижні моди в Лондоні

Попри сильний вітер, град і дощ, що панують у британській столиці останніми днями, Тиждень моди в Лондоні триває на повну силу. Модні гості з усього світу приїхали побачити нові колекції таких брендів, як Nensi Dojaka, Molly Goddard, Erdem і Simone Rocha. Streetstyle-зірки демонстрували на вулицях яскраві вовняні блейзери, шкіряні пальта, весняні тренчі у відтінках молока, одяг з анімалістичним принтом, брючні костюми-трійки та цікавий трикотаж. Вуличний стиль, представлений у ці дні в столиці, засвідчив, що попри негоду, образи не мають бути нудними.

Streetstyle

Цієї весни багато модниць пропонують уподобати неонові відтінки. Дівчата охоче вбиралися в одяг флуоресцентних кольорів: яскраво-помаранчеві жакети легко поєднували зі шкіряними штанами й сірими пальтами, лимонні джинси — з білими худі, а зелені босоніжки доповнювали утилітарними тренчами відтінку хакі. Крім яскравих відтінків, streetstyle-активістки зробили ставку на бежеву колірну гаму, комбінуючи барви пряженого молока, солоної карамелі, марципана, пшениці та смаженого мигдалю. Багатошаровість була одним з головних стилістичних прийомів в образах, завдяки чому виходи модниць було цікаво роздивлятися. Найчастіше можна було побачити мікс базових футболок і водолазок з об’ємними кардиганами або маскулінними жакетами, поверх яких модниці вдягали пальта чи бомбери. Цього сезону дівчата вирішили віддати належне комфорту, крокуючи асфальтом у зручному взутті: грубих черевиках, лоферах, білих кросівках або туфлях з невеликими підборами.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.