До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто такий Альтон Мейсон — найкращий манекенник 2020 року

З моменту участі в показі Chanel Métiers d'Art у Нью-Йорку в грудні 2018 року кар’єра Альтона Мейсона тільки йде в гору. Ресурс models.com другий рік поспіль назвав 21-річного хлопця найкращою моделлю 2020 року. З цієї нагоди Vogue Man Ukraine згадує важливі моменти в кар’єрі манекенника.

Його знашли в Instagram
Фото: @altonmason

Всього за кілька тижнів моди Альтон Мейсон уже пройшов кілометри подіумами всього світу. Все почалося 2015 року, коли агентство помітило його в соціальних мережах. В інтерв’ю W Magazine Мейсон розповів, як це сталося: "Я був танцівником у Лос-Анджелесі. Якоїсь миті мене знайшли в Instagram, написали, і я подумав, що це жарт. Але мій агент також зв’язався зі мною електронною поштою. Я побачив всю інформацію про конфіденційність і зрозумів, що це правда".

Реклама
У дитинстві він мріяв бути танцівником
Gucci Pre-Fall 2017Gucci Pre-Fall 2017

Мрія, за яку він ухопився, з’явилася під впливом Принца і Майкла Джексона. Перш ніж стати моделлю, Альтон вивчав хореографію. І в нього непогано виходило, адже виступав на BET Awards з P. Diddy, Lil 'Kim і Jadakiss & Mase.

Свій перший досвід роботи моделлю він дістав у Каньє Веста
Yeezy Season 3Yeezy Season 3

Повертаємося в лютий 2016 року: Тиждень моди в Нью-Йорку в самому розпалі, і Каньє Вест представляє свою колекцію Yeezy Season 3 в "Медісон-сквер-гарден". Альтон Мейсон дебютує в довгому светрі з верблюжої вовни й об’ємних чорних штанах. Перший модний досвід добре запам’ятався: "Це було божевілля. Я стояв прямо перед Young Thug, це було справді круто".

Початок у Gucci
Gucci Cruise 2018

Травень 2017 року став поворотним у кар’єрі Альтона Мейсона. У самому серці Палаццо Пітті у Флоренції він брав участь у показі круїзної колекції Gucci 2018 року в довгому полотняному кардигані, картатій сорочці й протисонцевих ретро-окулярах. Цього було досить, щоб його помітив Алессандро Мікеле й запросив позувати для кампанії Pre-Fall 2017 італійського модного Дому. Це була мить гордощів для Альтона: "Я багато чим пожертвував, щоб домогтися успіхів у власній кар’єрі. Кампанія Gucci, безсумнівно, стала важливою подією".

Показ Chanel Métiers d’art 2018/2019
Chanel Métiers d’art 2018/2019Chanel Métiers d’art 2018/2019

4 грудня 2018 року Chanel влаштували показ колекції Métiers d'art у Метрополітен-музеї в Нью-Йорку. Певна річ, погляди таких гостей, як Фаррелл Вільямс, були прикуті до Мейсона, який представив один з двох чоловічих образів шоу. Це була ще одна ключова подія в дедалі успішнішій кар’єрі моделі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.