До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 головних електрокарів 2021 року

У міру розвитку технологій і свідомого ставлення до ресурсів планети електрокари перетворюються на транспорт майбутнього. І, здається, це майбутнє зовсім поруч. Ось кілька електромобілів, з якими ми познайомимося ближче у 2021 році.

Photo: Tesla
Audi E-Tron S

Audi E-Tron — перший повністю спортивний електричний варіант німецького бренду, який обіцяє набирати розгін від 0 до 100 км/год усього за 4,5 секунди. Чекаємо кінця 2021 року, щоб протестувати новачка.

Реклама
Audi RS E-Tron GT

Audi зчинив фурор своїм виходом на ринок електромобілів. Позашляховик з повноцінним електромотором став причиною блиску в очах, а майбутня прем’єра ще одного електрокара бренду RS E-Tron GT проймає до мурашок. Вигляд він має підкреслено похмурий, а функціональність мобіля покликана бути не гіршою, ніж у Porsche Taycan. Здається, насувається буря.

BMW iX/iX3

Друга половина 2021 року презентує нам відразу два електромобілі BMW. Чого очікувати? Разючий дизайн, повноцінний електромотор і великий діапазон технічних характеристик у списку переваг цієї моделі.

Genesis G80 Electric

Genesis не підтвердили, що цей розкішний мобіль вийде в електричному вигляді, проте його помітили на тестуванні і це прекрасна доступна альтернатива моделям, що зарекомендували себе раніше. Можливо, ми побачимо й представників Genesis, які будуть приємною заміною Tesla Model S.

Tesla Model S Plaid

Model S вже кілька років має неабиякий попит, а цього року очікуємо на гучне оновлення флагмана Tesla. Нині можна впевнено говорити про такі характеристики цього електрокара: розгін — від 0 до 100 км/год за 2,1 секунди, максимальна швидкість — 320 км/год і запас ходу — на 840 км.

Volvo XC40 Recharge

Це один з найвідоміших електромобілів 2021 року. Мета Volvo XC40 Recharge — запропонувати ідеальний компактний позашляховик у повністю електричній комплектації. Модель поєднує в собі практичність і потужний акумулятор на 300 кВт та швидке підзаряджання за 40 хвилин.

За матеріалами gq.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.