До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 причини вподобати новий iPhone 12 Pro Max

Vogue.ua розповідає про переваги найобговорюванішої новинки 2020 року — iPhone 12 Pro Max. Про характеристики iPhone 12 Pro Max ходило безліч чуток і припущень. Деякі з них підтвердилися, деякі ні, але смартфон вийшов ефектним.

Дизайн

Перше, на що звертаєш увагу, узявши до рук iPhone 12 Pro Max, — його великий розмір. Нині цей флагман — найбільший смартфон Apple. Він точно сподобається тим, хто звик замінювати смартфоном всі інші гаджети — від комп’ютера до телевізора, примудряючись і працювати, і відпочивати, і розважатися разом зі своїм iPhone. Зовні гаджет подібний до iPhone 4 — зберіг його лаконічні прямолінійні грані. Як і в попередніх моделей, дизайн iPhone 12 Pro Max — це мікс сталевої рамки й скла, що робить його елегантним і стриманим. Передню панель покриває ударостійке скло Ceramic Shield, що збільшує міцність телефона вчетверо. З інших особливостей екрана — зменшені рамки, чубчик під фронталку на тому ж місці, заміна кнопки Home й сканера відбитка пальців на FaceID. Естети точно оцінять стильну задню матову кришку, яка не дасть забути, що айфон — не тільки зручний гаджет, а й модний аксесуар.

Реклама

Смартфон представлений у традиційній палітрі — золотому, срібному й графітовому забарвленні. Для тих, хто любить нестандартні рішення, є новий колір — "тихоокеанський синій". Ціна смартфона може змінюватися залежно від відтінку корпусу.

Більше швидкості й потужності

А тепер трохи цифр. У новому iPhone 6-ядерний процесор A14 Bionic. Це найшвидший процесор iPhone — і це означає, що із цим смартфоном ви зможете встигати ще більше. Також у флагманській моделі збільшена енергоефективність, а оперативна пам’ять — 6 Гб. Для користувача ці цифри засвідчують, що тепер ваш iPhone може цілком конкурувати за ефективністю та продуктивністю з гарним ноутбуком, а ви зможете ввечері після роботи дивитися на ньому серіали й слухати Spotify, навіть не згадуючи про заряджання. 24 години автономної роботи без підзаряджання — для iPhone 12 Pro Max це не дива, а реальність.

Найзручніший дисплей в історії Apple

Ви вже напевно звикли до того, що в багатьох категоріях iPhone 12 Pro Max перевершує інші моделі. Зокрема, завдяки діагоналі 6,7 дюйма модель Pro Max стала найбільшою в історії смартфонів Apple iPhone. Серед переваг новинки — точне кольоропередавання і яскравість по всьому екрані, незалежно від кутів огляду. Перфекціоністам сподобається технологія True Tone, що відповідає за баланс білого. Тепер навіть сонячного дня ніщо не зіпсує якості картинки на дисплеї та не завадить працювати, читати новини й дивитися серіали.

Камера

Якщо ви блогер, професійний фотограф, відеограф, відеооператор або просто пристрасний фанат фотографії, то ви, найімовірніше, вже купили iPhone 12 Pro Max — ну або занесли до свого списку бажаних подарунків на Новий рік. На сьогодні це одна з найкращих можливих камер на ринку, близька за своїм ресурсом до професійних фотоапаратів. У флагмана три об’єктиви: ширококутний, ультраширококутний і телеоб’єктив по 12 мегапікселів кожен. Нічний режим тепер є у всіх трьох камерах, що дасть змогу знімати однаково якісні фото та відео вночі.

Прихильники відео також зможуть знімати й монтувати HDR-відео 4K у стандарті Dolby Vision. Блогерам сподобається нічний режим для створення класних портретів і доповнена реальність нового рівня завдяки сканеру LiDAR. Одним словом, флагман iPhone 12 Pro Max має безліч переваг і яскравих, сильних сторін — для нього складно знайти нездійсненне завдання. Давайте сюди найвищі запити — він впорається.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.