Наймодніші коричневі штани сезону осінь-зима 2024/2025

Хоча все вказує на те, що головним лейтмотивом тенденцій сезону осінь-зима 2024/2025 є класичний одяг, деякі бренди, як-от Loewe, Ralph Lauren і Auralee, невідʼємною частиною гардероба поточного періоду зробили коричневі штани. Моделі з вельвету, замші та шкіри захистять від холоду з елегантністю та витонченістю. Vogue.ua зібрав наймодніші коричневі штани сезону осінь-зима 2024/2025, які допоможуть створити ефектні образи.

Коричневі штани із середньою посадкою прямого крою

Tod's

Tod's, Dior, Ralph Lauren і Loewe — це деякі з брендів, які включили штани прямого крою коричневих відтінків у свої колекції осінь-зима 2024/2025. Це достатня причина, щоб додати їх і у свій гардероб. Вони ідеально вписуються в розслаблені образи і є ключем виразного і витонченого андрогінного вбрання. Згідно з пропозицією Tod's, вибирайте моделі з середньою посадкою та носіть їх із вовняним жилетом поверх білої сорочки та лакованими ботильйонами.

Коричневі замшеві штани з високою посадкою

Ralph Lauren

Подіуми, вуличний стиль і соціальні мережі вже підтвердили: коричневі замшеві штани стануть головним одягом сезону. Ralph Lauren пропонують дизайн прямого крою шоколадних тонів. Бренд поєднав його в монохромному образі з топом, кардиганом та відповідним широким ременем, а кульмінацією стала пара чобіт із трикутним носком. Образ, який нагадує про осінь, ідеально пасує для низьких температур.

Коричневі шкіряні штани

Auralee

Пам’ятаєте штани Miu Miu коричневого кольору з ефектом потертості, які звели з розуму модниць у 2023 році? Вони нікуди не дінуться і продовжуватимуть панувати в модних столицях і цього сезону. Це підтвердили покази Auralee, Ralph Lauren і Hermès. Вибирайте моделі із зістареним ефектом і поєднуйте їх із бежевим вовняним светром і лоферами.

Світло-коричневі штани-"підкови"

Loewe

Якщо є незвичайні штани, які, можливо, стануть вірусними, то це коричневі штани-"підкови" Loewe. Такий дизайн можна класифікувати як максималістський. Моделі можуть бути замшевими, джинсовими або приталеними, а витончений штрих вбранню додасть блуза з баскою і класичні туфлі.

Вільні штани кавового відтінку

З іншого боку, вуличний стиль вже визначив, які дизайни модниці носитимуть в осінній сезон. Це вільні штани шоколадного кольору, які ідеально пасують для створення контрастних нарядів або образів у стилі colorblock. Додайте вишнево-червону блузу та балетки в тон. Ідея полягає в тому, щоб створити образ за допомогою двох різних барв, тож не вагайтеся.

Коричневі вузькі штани

Вовняні, шкіряні чи замшеві, теплі коричневі штани — зірки гардероба. Streetstyle-зірки рекомендують приталений дизайн у світло-коричневому кольорі в поєднанні з блузою в тон із воланами, а закінчити образ варто парою чобіт із квадратним носком.

Коричневі вельветові штани кльош

Ще один рік, коли вельветові штани є об’єктом бажання найстильніших жінок, особливо моделі насичених кольорів, які передають красу сезону. Від інтенсивного коричневого до оливкового і навіть бордового — вони ідеальні, щоб мати елегантний невимушений вигляд. Вибирайте розкльошені версії і носіть їх з укороченою шкіряною курткою та лакованими туфлями.

Коричневі штани з низькою посадкою

Якщо ви коли-небудь вважали коричневі штани занадто "серйозними", дозвольте модницям довести, що це не так. Насправді вони пристосовуються до будь-якого стилю, адже тільки ви вирішуєте, наскільки офіційний вигляд ви хочете мати. Щоб створити сміливий образ, придбайте штани з низькою посадкою і римуйте їх із металізованими ковбойськими чоботами, смугастою сорочкою поло та шкіряною курткою.

За матеріалами vogue.mx

Популярне на VOGUE