Найбажаніше пальто прийдешнього сезону знайдене

У колекціях осінь-зима 2023/2024 провідним стилем пальта стала класична чорна модель довжини максі. Однак ключ до всього полягає у виконанні — як і у випадку з бездоганним пошиттям і красивими тканинами, ці пальта створені саме для того, щоб стати головними зірками всіх осінньо-зимових образів.

The Row

Модні шоу — вагомі аргументи на користь потужності лаконічного крою та чорного кольору, оскільки цей стиль був головним у майже всіх ключових колекціях. Усі пальта відрізняються яскравою гостротою, обʼємними плечима, і довжиною, зазвичай — трохи вище щиколоток.

Givenchy

У Stella McCartney чорні пальта мають форму пісочного годинника, з яскраво вираженою лінією талії, та пропонують більш гламурний погляд на класику. Victoria Beckham створили найкращі однобортні пальта, а Alaï, Khaite та Balenciaga презентували обʼємніший, навмисно збільшений фасон.

Вікторія Бекхем

Кайя Гербер

Дженніфер Лоуренс

Красиві чорні пальта були основою колекцій The Row протягом багатьох років, і знаменитості, як-от Зої Кравіц, Дженніфер Лоуренс і Роузі Гантінгтон-Вайтлі, вже довели, що такий верхній одяг є гідною інвестицією. І хоча ці пальта будуть домінуючим трендом сезону осінь-зима 2023/2024, іронія полягає в тому, що це, мабуть, найбільш класичний верхній одяг, який ви можете придбати.

Alaїa

Це втілює в собі загальний настрій прийдешнього сезону: замість святкового одягу — вбрання, які справді привернули увагу на показах, повсякденні розслаблені образи. У Miu Miu моделі носили легінси та толстовки під своїми вовняними пальтами, а в Gucci все було про мішкуваті джинси та ще більші блейзери. Щоб знайти ідеальне чорне пальто, звертайте увагу на точність силуету та шукайте найякісніші матеріали, які слугуватимуть довго.

Victoria Beckham

Текст: Emma Spedding

За матеріалами vogue.co.uk.

Популярне на VOGUE