Найкращі солом’яні капелюхи для відпочинку

Попри те, що цього літа дороги до багатьох європейських курортів закриті, деякі країни вже очікують на відвідувачів. Тож можливість побувати цього літа біля моря все-таки є, а отже придбати модний головний убір украй потрібно. Цього сезону варто віддати перевагу солом’яним капелюхам — головному літньому аксесуару, який може не тільки захистити від пекучого сонця, але й надати образу правильного стилістичного вектора.

imageJacquemus

Цього літа дизайнери вкотре співають серенади солом’яним капелюхам. У центрі уваги опинилися: ширококрисі варіанти, рибальські головні убори, капелюхи-федори, ажурні моделі з рафії й солом’яні аксесуари з необробленими краями на сільський манір. Так, у колекції Jacquemus весна-літо 2020, крім екстремально широких моделей, тепер з’явилися солом’яні рибальські капелюхи, які ідеально пасуватимуть до літнього гардероба.

Christian Dior
Oscar de la Renta

Christian Dior і Oscar de la Renta цього літа представили ажурні варіанти головних уборів: у Марії Грації К’юрі з’явилися вишукані чорні й молочні капелюхи-федори, які можна надіти як на курорт, так і вписати в міський ансамбль, а у творчого дуету Лори Кім і Фернандо Гарсії — елегантні ширококрисі капелюхи з фігурними краями з рафії. Крім того, цього літа не варто боятися, що обгорить обличчя, адже бренд Koche пропонує великі ширококрисі капелюхи з необробленими краями й хаотичним пір’ям, які з легкістю захистять шкіру обличчя, не згірше від засобів із SPF-фільтрами.

Koche

Vogue.ua зібрав 15 найефектніших солом’яних капелюхів для відпочинку біля моря.

Популярне на VOGUE