6 штанів, які стануть найкращою альтернативою джинсам цієї осені

Звісно, джинси – головні союзники жіночого гардероба. Утім, не варто забувати про чудові моделі з замші, оксамиту чи вовни. Цього сезону варто дати цим альтернативам другий шанс, тож Vogue.ua зібрав 6 моделей штанів, які змусять ваші улюблені сині джинси відійти на другий план.

Велюрові штани

Велюр дивує своєю мультидисциплінарністю та багатством різновидів. В осінньо-зимових колекціях дизайнери представили повсякденні моделі вільного крою і більш приталені. Тож серед них ви легко знайдете відповідність до будь-якого фасону джинсів.

Шкіряні штани осінніх кольорів

Цієї осені шкіряні штани варто римувати зі стьобаним пальтом, светром великого розміру, жакардовим пальтом або улюбленим жакетом. Замінить традиційно чорний колір шкіри на яскравий відтінок: смарагдово-зелений, помаранчевий або червоний.

Трикотажні штани

Восени і взимку найбільш інтуїтивно зрозумілим і водночас найменш поширеним варіантом на вулицях є трикотажні штани. Однак ми маємо на увазі не тільки спортивні костюми. У цю категорію також входять моделі, в’язані як светри – з вовни, твіду або кашеміру. Ключ до їхнього стилю – стилізувати їх елегантно, а не невимушено. Сміливо експериментуйте з фасонами, фактурами і, звичайно, кольорами.

Вельветові штани

Англійська назва вельвету – corduroy – походить від французького терміна corde du roy, що означає мантію короля. Тож навіть якщо вельветові штани ненавмисно додадуть вашому вбранню вінтажності, вважайте це компліментом. Скористайтеся цими історичними асоціаціями: додайте до образу модель кольору хакі та доповніть її тренчем або вощеним жакетом.

Костюмні штани

Восени найпопулярнішим видом штанів, після деніму, стають костюмні штани. У 2024 році ці моделі переживають серйозну трансформацію: штанини стають стрункішими, талія вище, а тканина все частіше покривається смугами. Замість жакетів, носіть їх із водолазкою, светром з високою горловиною або кардиганом.

Замшеві штани із завищеною посадкою

Серед осінніх натхнень обов’язково має бути найважливіша тканина сезону – замша. Благородні відтінки (зазвичай карамельний та коричневий) і специфічну текстуру можна розвинути в провідні елементи всього образу. Замша додає вбранню елегантності, може виступати фоном або відігравати провідну роль.

За матеріалами Vogue.pl.

Популярне на VOGUE