КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: як стильно носити стьобане пальто цього сезону

Сезон різноманітного верхнього одягу в самому розпалі. Модниці вже деякий час роблять ставку на довгі стьобані куртки та пальта, адже саме з ними можна почуватися комфортно, особливо в холодну пору року. Vogue.ua зібрав 4 способи носити стобане пальто в сезоні осінь-зима 2024/2025.

З довгою білою спідницею

Реклама.

Довга біла спідниця підкорила не тільки літо, але й загалом 2024 рік. Цієї осені доповніть її довгим стьобаним пальтом, в особливій шані – моделі коричневого кольору.

Леопардовий принт

Моделі середньої довжини, що сягають за стегна, але не заходять за коліна, – ідеальний осінній вибір. Обирайте стьобані пальта з леопардовим принтом і високі чорні чоботи, щоб не відставати від сезонних трендів.

З чорною мініспідницею та чорними чоботами

Біле стьобане пальто – вибір найсміливіших модниць. Така версія цього зимового одягу є ідеальним союзником для поєднання з чорною мініспідницею та шкіряними чоботами до колін.

Зі спідницею-олівець

Для більш формального образу поєднуйте чорне стьобане пальто з жакетом та спідницею-олівець, щоб підкреслити офісний стиль. Завершальний штрих – червоні туфлі на підборах.

Vogue.ua зібрав 4 стьобані пальта, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Ienki Ienki
Ienki Ienki

Rick Owens
Rick Owens

Herno
Herno

Mark & Spencer
Mark & Spencer

За матеріалами Vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.