КУПИТИ КВИТКИ

Наймодніші светри сезону осінь-зима 2024/2025

Светри з високою горловиною існували завжди, але цього року їхня популярність зросла як ніколи. Те, що раніше вважалося одягом надто "серйозним", тепер є тенденцією на створення вишуканого, привабливого і насамперед функціонального образу для днів, коли погода не на вашому боці. Цього сезону дизайнери перевершили всі очікування, представивши авангардні моделі з візерунками, елегантними рельєфами та вільним кроєм. Vogue.ua зібрав наймодніші светри сезону осінь-зима 2024/2025 та розібрався, з чим якнайкраще їх поєднувати.

Класична водолазка + вузькі штани

Tom Ford
Tom Ford

Реклама.

Цієї осені офісні працівники змінюють класичну білу сорочку на водолазки, які додадуть образу надзвичайно витонченої нотки та захистять від низьких температур. Tom Ford запропонували традиційний дизайн у темно-синьому кольорі, який можна носити із двобортним пальтом, вузькими штанами та взуттям на високих підборах. Ідея полягає в тому, щоб створити однотонне вбрання з класичними предметами одягу, які ніколи не вийдуть з моди.

Светр обʼємного крою + мідіспідниця

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Ще один гарний спосіб носити светр з високою горловиною – поєднати його з елегантною спідницею, однак все залежить від фасону виробу. У цьому сезоні Bottega Veneta рекомендують обирати моделі з вовни великого розміру, щоб створити більш розслаблений образ без втрати елегантності. Виберіть нейтральний колір, який пасує до всього, і носіть його з оливковою замшевою спідницею та мюлями з квадратним мисом.

Светр з високою горловиною і костюмні штани в тон

Ralph Lauren
Ralph Lauren

Згідно з колекцією Ralph Lauren сезону осінь-зима 2024/2025, найелегантніші светри сезону – стримані, з високою горловиною й однотонні. Дизайн сірого кольору стане ключем до того, щоб додати цікаву нотку щоденному вбранню. Дотримуйтеся вказівок бренду і поєднуйте його в образі в стилі colorblock: додайте штани, замшеву куртку, туфлі коричневого кольору та обов’язково підкресліть силует поясом.

Чорний вовняний светр + трикотажна мідіспідниця

Patou
Patou

Patou залишає осторонь широкі силуети, щоб продемонструвати елегантність чорних водолазок. Вони ідеально пасують для тонкого підкреслення фігури та чудово римуються з трикотажними мідіспідницями. Французький бренд зробив вибір на користь коричневого виробу та додав туфлі з перехрещеними ремінцями до цього формального та привабливого вбрання.

Тонкий сірий светр + штани з принтом

Moschino
Moschino

Не всі светри мають бути важкими та товстими, щоб виконувати свою функцію. Moschino пропонують моделі водолазок із термо- та легкої тканини, щоб почуватися вільніше протягом дня. Вони ідеально пасують для того, щоб надати більшої розслабленості звичній уніформі. Стилізуйте їх зі штанами з класичним принтом, ботильйонами з гострим мисом та хусткою зі штучного хутра.

Светр-водолазка на блискавці + шкіряні штани

Tod's
Tod's

Найхолодніша пора року – це нагода відпочити від чорних штанів із білою сорочкою та вийти із зони комфорту в плані стилю. Існує безліч предметів одягу, які можна використовувати для стильного вигляду, – наприклад, теплі светри з застібками та тисненням, а також шкіряні штани. Це виграшний альянс, який прославляє осінь на найвищому рівні. Доповніть образ коричневими черевиками з квадратним мисом.

Довгий жилет-водолазка + штани кльош

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Victoria Beckham переосмислюють діловий стиль сучасної жінки, представляючи трикотажні светри-жилети довжиною нижче стегон – варіант, який справляє враження. Незважаючи на те, що на перший погляд їх важко комбінувати, вони набагато універсальніші, ніж здається, оскільки чудово пасують до штанів кльош, мідіспідниць та навіть вузьких джинсів.

За матеріалами Vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.