Streetstyle: джинсова мініспідниця — головна інвестиція цієї осені

Короткі сукні, шорти та джинсові мініспідниці основний літній одяг, який чудово адаптується і для осінніх образів, наприклад, у парі з високими чоботами чи байкерськими черевиками. Саме джинсові мініспідниці ніколи не виходять з моди завдяки здатності оновлюватися з року в рік за допомогою нових рішень стилю, які відповідають останнім тенденціям. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок та зʼясував, як модно носити джинсову спідницю цієї осені.

Коли йдеться про джинсову мініспідницю, то одразу виявляється, що тема дуже широка, адже в кожної моделі є свої переваги. Довгий час модниці обирали варіанти з високою посадкою, але нещодавно, на хвилі популярності стилю 2000-х, вони переоцінили речі, які сидять на стегнах. Одразу спрацював ефект ностальгії: пам’ятаєте Сієнну Міллер з ковбойськими черевиками, джинсовою міні, простою майкою та сумкою Balenciaga? Саме цей образ є відправною точкою, яка зберігає весь смак стилю бохо-шик.

Сієнна Міллєр

Утім, такі моделі — не єдині, адже streetstyle-зірки дають багато ідей стилізації джинсових спідниць: чорного кольору, з торочками, ґудзиками або кристалами. Цієї осені денімові короткі спідниці якнайкраще римуватимуться з високими чоботами, шкіряними блейзерами, джинсовими куртками, трикотажними жилетами й асиметричними топами.

Символ повсякденного шику, джинсова мініспідниця, робить вас вічно молодими: вона нагадує про часи безтурботності. Особливо, якщо образ складається з базових речей, як-от бавовняні футболки та прості майки.

За матеріалами Vogue.it.

Популярне на VOGUE