Streetstyle: 3 стильні ідеї, з чим носити дербі цієї осені

На плоскій підошві, шкіряне, з впізнаваним силуетом та аристократичною естетикою це ідеальне взуття на осінь, в якому і на роботу, і на вечірку. А якщо натяк не зрозумілий, то саме час почати додавати дербі до своїх образів. Розповідаємо про 3 найстильніші поєднання, які тріумфуватимуть цього сезону.

Getty Images

З чорними бермудами

Восени ми обираємо шорти-бермуди з щільної костюмної тканини або у шкіряній версії. Бермуди в чорному кольорі доречні для будь-якої погоди. У поєднані з білим верхом — з футболкою чи сорочкою — образ виходить простий та доглянутий. Додайте сюди дербі — й ви готові до ділової зустрічі.

Getty Images

Getty Images

З мініспідницею

Аби кокетлива мініспідниця мала влучний вигляд у щоденному офісному образі, взуйте до неї дербі. Поєднати їх можна з білими шкарпетками або чорними капроновими гольфами — результат буде феєричний, адже шкарпетки впевнено стали автономним аксесуаром 2024 року. Хочеться додати кольору чи текстур? Вдягніть яскраву сорочку чи доповніть ваш чорний total look довгим пальтом.

Getty Images

Getty Images

З білою максісукнею

Що й казати, цього року складно уявити свій гардероб без світлих речей. Відтінки білого та бежевого полонили наші вішлисти. Серед найбажаніших позицій — джинси, спідниці та сукні. Тож зверніть увагу на поєднання дербі з трикотажною максісукнею у молочному відтінку. Найкраще зі світлим одягом поєднується контрастне взуття, як-от зелені дербі або чорна пара на високій підошві.

Getty Images

Getty Images

Популярне на VOGUE