Джинси + кросівки Nike: які моделі обирають модниці цього сезону

Кросівки не лише втілюють спортивний дух — вони є родзинкою стилю багатьох жінок. Кожна модель має свій шарм, який підкреслює індивідуальність. Не потрібно бути колекціонером, щоб усвідомити їхній вплив на культуру та світ моди. Від спортивних залів, через великий екран і до подіумів: кросівки Nike стали вибором номер один завдяки їхній універсальності, оскільки вони завжди мають чудовий вигляд із будь-яким типом одягу, особливо із джинсами. Vogue.ua зібрав 6 стильних образів зірок та розібрався, які моделі кросівок та джинсів модниці вже встигли додати до свого гардероба.

Кросівки Nike Cortez і джинси кльош

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон захопилася кросівками цього сезону, і ні, не adidas Samba, які носять усі. Ми говоримо про ретрокросівки Nike Cortez, безпомилкову пару для колекціонерів американського бренду або для тих дівчат, які люблять римувати їх із джинсами. Актриса вибрала чорну модель, яку поєднала з джинсами кльош із завищеною посадкою та білою сорочкою — ідеальний образ, щоб носити щодня.

Чорні кросівки Nike Air Force 1 і темно-сині джинси прямого крою

Амелія Грей

Класика ніколи не підводить, як продемонструвала Амелія Грей, вибравши культові кросівки Nike Air Force 1. Модель вподобала пару чорного кольору, ідеальну для створення монохромного вбрання. З якими джинсами їх поєднувати? З темно-синіми прямого крою — тренд, який ми бачили на подіумах Miu Miu і Bally. Доповніть образ білою футболкою та обʼємним бомбером.

Кросівки Nike Shox і класичні широкі джинси

Гейлі Бібер

Модель Shox на "підборах" неонових кольорів стане яскравим аксесуаром, який покращить будь-який одяг, яким би простим чи максималістським він не був. Гейлі Бібер наважилася надати їм справді вишуканого і водночас сучасного вигляду, поєднавши кросівки із мішкуватими джинсами, укороченою блузою та класичним тренчем.

Кросівки Air Jordan 1 Low University і джинси mom

Софі Тернер

Безумовно, баскетбольні кросівки — це вічний скарб, який завжди матиме чудовий вигляд з усіма типами джинсів, від моделей із завищеною посадкою до мішкуватих і навіть вузьких. Хоча дехто стверджує, що вони пасують не для всіх стилів, правда полягає в тому, що знаменитості, як-от Дженніфер Лопес і Софі Тернер, уже продемонстрували їхню універсальність. Наслідуйте приклад актриси та придбайте світло-блакитні кросівки Jordan, поєднуйте їх із джинсами mom i укороченою футболкою.

Спортивні кросівки Nike і джинси із середньою посадкою

Якщо ми чомусь навчилися з подіумів Balenciaga, Valentino та Botter сезону весна-літо 2024, це те, що кросівки більше не є ексклюзивом для марафонів чи спортивних майданчиків. Модниці довели, що вони ідеально пасують для того, щоб надати повсякденному стилю спортивний відтінок та легкість. Оберіть класичну пару білого кольору та носіть її з "канадським смокінгом", що складається з джинсів із середньою посадкою та куртки в тон.

Air Max 90 Patchwork і кольорові джинси

Мода 2014 і 2016 років повернулася, тому ми побачимо повернення силуетів, які, як ми думали, більше ніколи не одягнемо. Одним із них є кросівки Air Max. Це взуття на обʼємній підошві буде на піку популярності решту року, особливо різнокольорові моделі. Насолоджуйтеся літом і носіть їх із барвистими джинсами, і хай образ доповнять жакет у тон і топ-бандо.

За матеріалами Vogue.mx.

Популярне на VOGUE