Топ-3 образи краси літа 2024 за версією Forma

Влітку завжди хочеться легкості в усьому. У світі краси ми завдячуємо тенденціям на легкий, майже непомітний макіяж, який створює вишукані та різні образи з мінімальними зусиллями. Мережа салонів краси Forma розробила макіяжі та зачіски сезону, які представляє амбасадорка мережі Таня Омельченко майстер спорту міжнародного класу зі спортивних танців, тренерка й суддя численних міжнародних турнірів. Далі vogue.ua розповідає про три головні образи краси літа 2024.

Таня Омельченко

Денний макіяж та голлівудська хвиля

Легкий макіяж, який підкреслює природну красу, є безумовним фаворитом кожного літа. Для ефекту сяйливої шкіри у теплий сезон найкраще використовувати тональну основу та хайлайтер з легкою текстурою. Майстри Forma радять зробити акцент на рум'яна, які розбавлять образ й підкреслять здоровий вигляд обличчя. Легка голлівудська хвиля стала ідеальним варіантом зачіски, підкреслюючи довжину та колір волосся та зберігаючи загальну повітряність образу завдяки хвилястим пасмам.

Таня Омельченко

Стрілки та низький хвіст

Чорні та гнучкі, стрілки завжди увиразнюють погляд. Достатньо трохи погратися з формою, щоб отримати кокетливий, сміливий чи підкреслено романтичний образ. Якщо плануєте урочистий вихід, спробуйте образ із подовженою розтушованою стрілкою, яка створить ефект smokey eyes. Низький хвіст з боковим проділом найбільше пасує цьому мейкапу, адже зібране волосся відкриває лінії обличчя, а хвиля ніби стає продовженням силуету тіла.

Таня Омельченко

Таня Омельченко

Smokey eyes та ефект вологого волосся

Forma пропонують швидке перевтілення — до денного макіяжу додайте трохи темних тіней на нижні повіки й отримайте полегшений варіант smokey eyes. Настрій зухвалості та загадковості гарантований, а потрібен для цього лише швидкий помах пензлика. Додатково виразний макіяж підкреслить зачіска з вологим ефектом, яка вже стала класикою.

Таня Омельченко

Що варто знати про мережу салонів краси Forma?

Українська мережа салонів краси Forma є місцем творчості та турботи про клієнта. Майстри захоплюються створенням креативних образів та комфортної атмосфери для своїх клієнтів. Саме ця мережа салонів часто відповідає за образи українських артистів, підкреслюючи їхні індивідуальність та стиль.

Фото: Михайло Федорак
Стиль: Ілля Гоменюк
Зачіски: Марія Козаченко
Макіяж: Валерія Бакутіна
Арт-директор: Віталій Бурсо
PR та менеджмент: Вікторія Воробйова

Популярне на VOGUE