До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рум'яна в техніці Sunset Blush — найгарніший тікток-тренд макіяжу літа 2024

Sunset Blush новий тікток-тренд, який варто додати до власного арсеналу краси 2024

Уявіть собі спокійну прогулянку тропічним пляжем на заході сонця. Подивіться вгору й помилуйтеся прекрасними переходами золотого, рожевого та помаранчевого кольорів у небі, коли сонце сідає. Хоч би як дивно звучало, не обов’язково бронювати авіаквитки, аби відчути цю красу, — все, що потрібно, це два (чи більше) відтінків рум’ян і рідкий хайлайтер.

Реклама

Цю суміш назвали в тіктоку Sunset Blush — і вона може стати найбільшим трендом літнього макіяжу.

Sunset Blush набув популярності, після того як на початку квітня інфлюенсерка краси Алісса Голмс опублікувала відео (наразі 7,3 мільйона переглядів), у якому наносить два яскраві відтінки рідких рум’ян, додає рідкий хайлайтер і розтушовує.

Всі миттєво кинулися відтворювати образ.

"Це прекрасний спосіб експериментувати з яскравими відтінками та золотом, щоб створити унікальний ефект градієнта, який ми здебільшого бачимо лише в макіяжі очей", — каже візажист із Нью-Йорка Джозеф Карілло.


Хайлайтер Custom Drop, Lancome

Цей тренд не намагається відтворити ілюзію природного рум'янцю або розпашілого обличчя. Натомість Sunset Blush передбачають змішування рожевих, помаранчевих або червоних відтінків рум’ян із хайлайтером для створення градієнта, який імітує одну з найкрасивіших сцен природи.

Кремовий тонований догляд для губ і щік Nu, Yves Saint Laurent

Якщо хочете повторити версію Голмс, почніть із нанесення рожевих рум’ян на вилиці (біля скронь), помаранчевих рум’ян трохи нижче та хайлайтера над обома рум’янами (біля зовнішнього куточка ока). Розтушуйте. Це не так просто — кольори легко перемішуються між собою. Щоб запобігти цьому, візажист із Лос-Анджелеса Еш Кей Голм рекомендує вибирати продукти однакової консистенції.

Тінт для губ і щік №1 de Chanel відтінкsd 4 Wake-Up Pink та 1 Red Camelia, Chanel

Щоб передати красу заходу сонця, візажисти радять підбирати теплі відтінки засобів (наприклад, ви захочете віддати перевагу насиченому яскраво-мандариновому, а не холодному м’якому персиковому). Шукайте формули, які мають високу пігментацію, — це дасть змогу обійтися меншою кількістю продукту.

"Ми шукаємо відтінки заходу сонця, а не сонячних опіків, тому не захоплюйтеся", — каже Карілло. Почніть з однієї-двох точок кожного відтінку; завжди можна додати ще.

Рідкі рум’яна Soft Pinch Liquid Blush відтінків Grateful та Lucky, Rare Beauty by Selena Gomez

Останнім, але дуже важливим кроком є блік, що надає глибокого золотистого сяйва шкірі. У своєму відеопосібнику Голмс обрала рідкий хайлайтер Milani Liquid. Навіть із найкращими продуктами все одно можна змішати все в один колір і пропустити градієнт — ось тут потрібна хороша техніка розтушування.

Рідкий хайлайтер, Kiko Milano

"Переконайтеся, що розтушували кожен відтінок окремо, — радить Карілло. — Мені подобається користуватися вологим б'юті-блендером, — можна застосувати всі його сторони, та не перемішувати один колір з іншим". Пом’якшити краї та змішати відтінки на завершення макіяжу можна за допомогою пензля.

Градієнт можна залишати як є, але можна і закріпити його за допомогою пудри. Карілло рекомендує наносити пудрові рум’яна поверх кремових — тих самих відтінків, що і кремові. "Використовуйте пухнастий пензль для рум’ян або конусоподібну кисть із м’якою щетиною, — каже Карілло. — Конічний пензель для пудри дозволяє точно наносити та змішувати кольори, щоб отримати ідеальний ефект омбре".

Текст: Annie Blay
За матеріалами allure.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.