До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вологе волосся — великий тренд на нью-йоркських показах

Попри те що після тріумфу Майлі Сайрус на церемонії "Греммі — 2024" багато стилістів почали говорити про повернення об'ємних зачісок, подіумні тренди рухаються в іншому напрямку. Саме гладке волосся стало головною тенденцією на багатьох показах, від Helmut Lang до Bevza. Здається, нам знову знадобиться гель для волосся.

Bevza осінь-зима 2023/24
Bevza осінь-зима 2023/24

Реклама

На показі Крістіана Сіріано відбулося повернення до ультрагладкого волосся — hair-стилістка Лейсі Редвей, яка працювала на цьому шоу, зібрала його в низькі скульптурні шиньйони та завершила образи золотистими акцентами. "Коли я вперше побачила цей одяг, я хотіла відобразити візерунки у волоссі, а також підкреслити його грубими текстурами, які роблять образ більш футуристичним".

Christian Siriano осінь-зима 2023/24
Christian Siriano осінь-зима 2023/24

У Helmut Lang гладке волосся моделей стало основою б'юті-образів. У колекції — другій, створеній креативним директором Пітером До — ставилося запитання: одяг – це наші обладунки чи окраса? Цю концепцію візажист Деніел Солстрем обіграв за допомогою вологого волосся та димчастого макіяжу очей. "Я хотів, щоб здавалось, ніби моделі зробили ідеальний макіяж, а потім вийшли на вулицю і зіткнулися зі стихією".

Helmut Lang осінь-зима 2024/25
Helmut Lang осінь-зима 2024/25

Тренд підтримав Майкл Корс — один із найпопулярніших дизайнерів Америки, на якого орієнтується широка аудиторія жінок. Стримані образи у класичних сірих та бежевих кольорах він доповнив лаконічними зачісками-жмутками та яскравою червоною помадою. Більше світлин для натхнення — нижче.

Michael Kors осінь-зима 2024/25
Michael Kors осінь-зима 2024/25

COACH осінь-зима 2024/25
COACH осінь-зима 2024/25

Khaite осінь-зима 2024/25
Khaite осінь-зима 2024/25

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.