6 небанальних ідей для літніх стильних образів

Відомий давньогрецький байкар Езоп казав, що навіть хороше може набриднути. Можливо, це не стосується захоплення серіалом "Бріджертони", але щодо пошуків натхнення в моді цілком слушна думка.

Спробуйте ввести в гуглі запит "ідеї для образу" — і ви одразу потонете в безмежному морі сайтів магазинів, медіа і соціальних мереж, які борються за вашу увагу. Додайте сюди лавину зображень та реклами — і пошук перетвориться на справжнє випробування. Навіть знайшовши цікаву сторінку, ви часто зустрінете контент, сформований алгоритмом. Він або відображатиме ваші минулі вподобання, або пропонуватиме універсальну, але не завжди цікаву естетику. Такий підхід навряд чи допоможе створити стильний образ.

Для розвитку особистого стилю потрібні безпека та простір для ризику. Як досліджувати власний смак, коли алгоритм постійно пропонує те, що, на його думку, нам має сподобатися? Покладаючись на технології в ухваленні рішень, ми втрачаємо можливість розвивати власні креативні здібності.

Очевидно, саме тому молоде покоління звертається до минулого в пошуках стильових орієнтирів. Вони черпають натхнення зі старих фільмів, музичних кліпів чи навіть старих номерів друкованих журналів. Крім того, зростає кількість інстаграм-акаунтів, присвячених вінтажній моді. Звісно, архівна мода теж потрапляє під вплив алгоритмів. Проте, усвідомлення того, що певний образ з'явився раніше ери "лайків", робить його чимось свіжим та цікавим для вашого гардероба.

Ми занурилися в архіви Getty Images, щоб знайти шість образів, які не з'являтимуться масово у вашій стрічці цього літа. Сподіваємося, вони допоможуть вам створити унікальний та стильний літній образ. Від ніжної Крістен Макменемі за лаштунками показу Prada весна-літо 1996 року до образу Наомі Кемпбелл у стилі мілітарі близько 2000 року — гортайте вниз та відкривайте для себе вінтажну моду по-новому.

Поло + кольорові штани

Майка + штани карго

Чорна максісукня + босоніжки з ремінцями

Топ-бандо + квіткова спідниця

Майка + мідіспідниця + спущений пояс

Поло + спідниця з напівпрозорої сітки

За матеріалом vogue.co.uk

Популярне на VOGUE