Що на сніданок: семіфредо з грецького йогурту з персиком

Щоб перенестися до Італії і насолодитися семіфредо, достатньо запастися грецьким йогуртом і соковитими персиками. Здається, зараз якраз сезон цього солодкого фрукта. Розповідаємо. як приготувати італійський десерт удома за допомогою рецепта від Epicurious

imagePhoto: Getty Images

Семіфредо — традиційний італійський десерт на основі сирих яєчних білків і жирних вершків. Це м'яке морозиво у форматі торта може нагадати брауні, якщо ви додасте шоколад, "Тірамісу", якщо додати кави, і "Наполеон", якщо ви зважитеся на печиво.

Проте, як і будь-яка насолода, семіфредо — не найкорисніший десерт (дивіться гід Vogue корисними десертами). Ось порада: замініть жирні вершки на густий грецький йогурт, і ви отримаєте не просто більш корисний варіант морозива, а й освіжаючий літній сніданок. Рецепт семіфредо з грецького йогурту з персиками дивіться нижче. А рецепти коктейлів з персиком і полуницею дивіться тут.

Photo: @silviafedericaboldetti
Семіфредо з грецького йогурту з персиками

Інгредієнти:

2 стиглих персика (нарізати скибочками);

1 ¼ склянки цукрового піску;

3 великих курячих яйця (відокремити білки);

⅛ ч. л. солі;

1 склянка грецького йогурту;

3 ст. л. свіжовичавленого лимонного соку;

1 склянка свіжого листя м'яти (дрібно нарізати).

Приготування:

Популярне на VOGUE