Гаррі Стайлз підійняв на сцені український прапор

Під час свого шоу в Нью-Йорку Гаррі Стайлс продемонстрував підтримку українського народу, який героїчно захищається від вторгнення російських військ. Британський співак взяв український прапор та виконав із ним у руках свій гіт Sign Of The Times.

imageГаррі Стайлз під час концерту в Нью-Йорку, 20 травня 2022Photo: Apple Music

Співак виступив з концертом One Night Only in New York в п'ятницю, 20 травня, де він виконав усі 13 треків зі свого нового альбому Harry's House, а також деякі улюблені пісні шанувальників. Ближче до кінця свого сету, коли він виконував одну зі своїх найпопулярніших пісень Sign Of The Times зі свого дебютного однойменного альбому, Стайлс взяв у шанувальників з натовпу український прапор і співав разом з ним.

Нагадаємо, Гаррі Стайлс не вперше підтримує Україну. Раніше музикант продемонстрував солідарність з українським народом під час виступу на музичному фестивалі Coachella 2022, що проходив у США у квітні. Після виступу артиста на екрані спалахнув синьо-жовтий прапор. Таким жестом Гаррі нагадав світові, що зараз Україна мужньо бореться з російською федерацією.

Виступ Гаррі Стайлза на Coachella 2022

Також на початку квітня Гаррі Стайлс випустив кліп на пісню As It Was, який зняла українська режисерка Таню Муіньо. У підписі до відео на YouTube вказано: Made with love by a creative team from Ukraine. Оператором відео став Нікіта Кузьменко, який постійно співпрацює з Таню Муіньо, а декорації створила українська художниця Маша Рева.

Кадр із кліпу As It Was

Популярне на VOGUE