9 найцікавіших серіалів серпня

Серед найочікуваніших телевізійних новинок серпня — екранізація популярного детектива "Посібник з убивства для хороших дівчат", новий сезон "Емілі в Парижі" та "Індустрії", а також документальний серіал про Елізабет Тейлор.

"Посібник з убивства для хороших дівчат"

Шестисерійний серіал розповідає про 17-річну Піп, яка розслідує давній злочин. Дія розгортається через п'ять років після того, як місто Літтл Кілтон вразили вбивство та самогубство. Популярна старшокласниця Енді Белл була вбита її хлопцем Сал Сінгхом, який потім наклав на себе руки. Принаймні так вважають усі, зокрема поліція. Справу закрито. Але Піп Фітц-Амобі (Емма Маєрс), яка тепер сама старшокласниця, бачить, як жахливе вбивство все ще впливає на її рідне місто, і думає, що за цією історією ховається щось інше. Піп починає власне розслідування та налаштована докопатися до суті таємниці. Але якщо Сел цього не зробив, це означає, що вбивця все ще на волі — і сама Піп тепер може бути в небезпеці.

Cеріал засновано на однойменному романі Голлі Джексон 2019 року, який став бестселером New York Times і розійшовся мільйонними накладами в усьому світі.

1 серпня

"Елізабет Тейлор. Втрачені плівки"

"Елізабет Тейлор. Втрачені плівки" розповідає історію не лише мегазірки Золотого віку Голлівуду, а насамперед жінки з непростою долею, яка з раннього віку зіткнулася з викликами слави, самоідентифікації і неймовірної уваги громадськості. Завдяки нещодавно відновленим інтерв’ю з Елізабет Тейлор і безпрецедентному доступу до особистого архіву кінозірки телевізійна картина розкриває складне внутрішнє життя та вразливість голлівудської легенди, а також надихає глядачів переглянути її досягнення та її спадщину.

3 серпня

"Індустрія"

Довгоочікуваний третій сезон "Індустрії" обіцяє бути насиченим. Згідно із синопсисом, поки банк Pierpoint & Co. дивиться в майбутнє і робить велику ставку на етичне інвестування, Ясмін, Роберт і Ерік опиняються в центрі управління Lumi, енергетичної компанії на чолі з аристократом сером Генрі Маком, який втілює поняття "старих грошей". Залишивши Pierpoint & Co., Гарпер прагне повернутися до захопливого світу фінансів і знаходить партнера в особі менеджера Future Dawn Петри Кеніг. Ну а найкраща новина сезону полягає в тому, що на екрані в ролі Генрі Мака ми побачимо зірку "Гри престолів" Кіта Гаррінгтона.

11 серпня

"Погана мавпа"

Ендрю Янсі — колишній детектив поліції, якому доручено проводити перевірки ресторанів у південній Флориді. Відрубана рука, знайдена туристом, тягне Янсі у світ жадібності та корупції, які знищують довкілля у Флориді та на Багамах. У ролі Янсі — харизматичний актор Вінс Вон.

14 серпня

"Емілі в Парижі"

Найочікуваніший серіал серпня — четвертий сезон "Емілі в Парижі". Він розпочнеться після "драматичних подій помилкового весілля Камілли та Габріеля", як повідомляє синопсис. "Емілі переживає: вона відчуває сильний потяг до двох чоловіків, але тепер Габрієль чекає дитину від своєї колишньої, і найгірші побоювання Алфі щодо неї та Габрієля підтвердилися. Тим часом на роботі теж не все спокійно: Сільві змушена зіткнутися з важкою дилемою зі свого минулого заради свого шлюбу, а команда Agence Grateau починає кадрові перебудови".

Перша частина "Емілі в Парижі" вийде 15 серпня, а друга — 12 вересня. Кожна буде містити п’ять епізодів.

15 серпня

"Патінко"

Складна, лірична, карколомна південнокорейська драма Су Г’ю, яка розповідає про чотири покоління корейської сім’ї з 1915 по 1989 роки, повертається через два роки з другою частиною. Головну роль у серіалі грає відома південнокорейська акторка, володарка "Оскара" Юн Юджон, а декорації, костюми та операторська робота будуть такими ж вишуканими, як і в першій частині. Серіал заснований на бестселері "Патінко" Лі Мін Чжин, який, до речі, у серпні виходить українською у видавництві "КСД".

23 серпня

"Вбивства в одній будівлі"

Четвертий сезон популярного детективного серіалу розслідуватиме таємниче вбивство Зазза Патакі, дублера Чарльза Браззоса, чия смерть стала головним моментом у фіналі третього сезону. Щодо акторів, то в новому сезоні повернуться харизматичний Стів Мартін у ролі Чарльза-Гейден Севіджа, Мартін Шорт, що грає Олівера Патнема, і, звісно, Селена Гомес у ролі Мейбл Мори. Меріл Стріп теж повернеться після свого яскравого дебюту в третьому сезоні в ролі Лоретти Даркін.

27 серпня

"Каос"

Потенційний новий гіт Netflix, "Каос" — це чорна комедія, яка вільно інтерпретує міфи античних Греції та Риму. Всемогутній Зевс почав побоюватися кінця свого правління, помітивши зморшку у себе на лобі, яка могла би вказувати на кінець світу, що наближається. Він стає параноїком щодо своїх підлеглих, а також до шести смертних, яких стародавнє пророцтво пов'язувало з кінцем його правління та апокаліпсисом. Тим часом шість людей намагаються з'ясувати, що їх поєднує, а також як вони пов'язані з грецькими богами. У ролі Зевса — актор Джефф Голдблюм.

29 серпня

"Володар перснів. Персні влади"

На екрани повертається другий сезон серіалу "Володар перснів. Персні влади", який є приквелом до кіносаги "Володар перснів". Нагадаємо, що він розповідає історію створення перснів влади. Згідно із синопсисом, ми побачимо, що Саурон повернувся. "Вигнаний Ґаладріель, без армії чи союзника, Темний Лорд, що піднімається, тепер має покладатися на власну хитрість, щоб відновити свою силу та наглядати за створенням Кілець Сили, які дозволять йому прив’язати всі народи Середзем’я своєю зловісною волею".

30 серпня

Популярне на VOGUE