До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все буде Україна: київський ЦУМ відновлює свою роботу

Перший день літа команда київського ЦУМу відзначає довгоочікуваним відкриттям універмагу та радо запрошує всіх відвідувачів.

Від самого початку повномасштабного вторгнення росії в Україну ЦУМ був зачинений, проте всі 97 днів команда продовжувала активну діяльність на локальному та міжнародному ринках. На допомогу волонтерам тероборони Києва ЦУМ передав 150 одиниць теплого одягу, взуття та білизни. Окрім цього, проєкт глобальної ініціативи зі зверненням до міжнародних брендів щодо негайного припинення постачання та закриття крамниць у країні-агресорці був опублікований на ресурсах багатьох медіа. Як результат – переважна більшість партнерів ЦУМу підтримала санкції, публічно засудила війну в Україні та зупинила всю свою бізнес-діяльність на території росії.

Реклама

На початку квітня було відновлено роботу онлайн-магазину tsum.ua, щоб підтримати економіку України та зберегти робочі місця, а вже за два тижні команда ЦУМу відкрила свій перший pop-up маркет у Львові.

1 червня ЦУМ радо запрошує всіх на відкриття універмагу, щоб насолодитися атмосферою офлайн-шопінгу, ознайомитися з літнім меню та десертами улюблених кафе й ресторанів, а також помилуватися панорамою міста на терасі Milk Bar.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.