До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Київський ЦУМ відкрив pop-up у Львові

Сьогодні потреби ринку та економіки України вимагають нестандартних рішень та надшвидких дій від бізнесу – на початку квітня київський ЦУМ оголосив про відновлення роботи в онлайн-режимі, а 18 квітня команда універмагу відкрила pop-up маркет у Львові.

У просторі pop-up маркету представлені жіночі та чоловічі колекції. У одному місці зібрані сasual і streetwear речі, класичне та спортивне взуття, трендові аксесуари та прикраси від міжнародних брендів: Isabel Marant, Love Moschino, The Marc Jacobs, 7 For All Mankind х N21, Adidas by Stella McCartney, Reebok x Victoria Beckham, AAPE by A Bathing Ape, Alighieri Jewellery, Kate Spade, Tory Burch, DKNY, Agolde, Iceberg, Vaara та багато інших. Також у pop-up маркеті можна знайти книги від Taschen і teNeues, аромасвічки P.F. Candle з Каліфорнії, фотоапарати Polaroid, навушники Philo, посуд Black+Blum, конструктори Jekca та валізи Crash Baggage.

Реклама

Всі вподобані позиції можна придбати у просторі pop-up маркету та на місці зробити додаткове замовлення на tsum.ua, яке буде безкоштовно доставлено в зону маркету або на працюючі відділення "Нової Пошти".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.