До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новорічна казка: ідеї подарунків для дітей

Новорічні свята вже зовсім близько. І нехай цього року вони пройдуть в умовах карантину, це не завадить влаштувати справжнє різдвяне диво тим, хто чекає на нього, мабуть, найбільше. Vogue.ua спільно з київським ЦУМом підготував добірку ідей новорічних подарунків для дітей, а також вибрав найкращі образи для маленьких модників для майбутніх новорічних урочистостей.

Lapin House

Скласти комфортний і актуальний образ для дитини просто — у дитячій моді панують ті ж тенденції: об’ємний пуховик, оздоблений торочками, светр і шапка грубого в’язання, спідниця з багатошарової органзи й туфлі в стилі Мері Джейн — стильне та найголовніше тепле поєднання для майбутніх свят готове.

Реклама
Сорочка, шапка, все — Polo Ralph Lauren; куртка, Monnalisa; джемпер, спідниця, туфлі, все — Jacadi Paris. POLO RALPH LAUREN

Не варто забувати й про сюрпризи: у ЦУМі є великий вибір подарунків — від м’яких плюшевих ведмедів й адвент-календарів для юних модниць до кумедних конструкторів Jekca.

<b>подарки для девочек цум</b>
Идеи новогодних подарков для девочек

Особливе місце в дитячому гардеробі в осінньо-зимовому сезоні традиційно посідають джемпери й светри. Саме такий, принтований, що немов відсилає до найноворічнішого фільму "Сам удома", і стане головною родзинкою святкового образу маленького денді.

JACADI PARIS. Светр, чоботи, все — Jacadi Paris; сорочка, штани, все — Polo Ralph Lauren

Потішити дитину в новорічну ніч допоможуть технологічні іграшки-гаджети, якісна піжама й одяг для дому, а також актуальні аксесуари.

<b>Подарки для мальчиков цум</b>
Идеи подарков для мальчиков на Новый год

Київський ЦУМ запрошує батьків і дітей відвідати святковий вікенд з нагоди дня Святого Миколая: 18 грудня з 17:00 до 20:00, а також 19—20 грудня з 13:30 до 16:30 на 5 поверсі універмагу пройдуть інтерактивні конкурси та ігри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.