До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Київський ЦУМ і Litkovskaya представили спільну колекцію

Київський ЦУМ і далі активно співпрацює з українськими брендами. Цієї весни головний універмаг країни об’єднався з дизайнеркою Лілею Літковською для створення спільної капсульної колекції.

"Це вже четверта успішна колаборація ЦУМу з українськими дизайнерами. Ми надзвичайно втішені й дуже цінуємо те, що спеціальні капсули для нас створюють такі відомі дизайнери, як Ліля Літковська. Сподіваємося, що цей весняний мінігардероб з 12 речей, які ідеально поєднуються між собою, буде до вподоби нашим клієнткам", — коментує баїнг-директорка ЦУМу Ольга Чайка.

Реклама

Капсульна колекція LITKOVSKAYA х ЦУМ — це повне віддзеркалення естетики бренду, що вирізняється лаконічністю й водночас практичністю. До лінійки ввійшов оверсайз-жакет з підкресленою лінією плеча, блузи й топи з упізнаваною для багатьох шанувальників Litkovskaya асиметрією, різноманітні костюми. У цій колекції Літковській удалося поєднати фірмовий архітектурний крій з легкістю, характерною для одягу для весняно-літнього сезону. Відчуття невагомості було досягнуто й за допомогою тканин: дизайнерка використала тільки натуральні льон і бавовну. Колірна гама колекції також налаштовує на розслаблення й безтурботність — у стриманих і спокійних відтінках бежевого й сірого це легко зробити.

"Дотримуючи лейтмотиву LITKOVSKAYA „немає неправильної сторони", тканини в капсулі для ЦУМу використано двосторонні, що також уособлює нашу філософію: те, що приховано від очей, часто не поступається красою лицьовій стороні", — зазначає Ліля Літковська.

Речі з капсули LITKOVSKAYA x ЦУМ доступніексклюзивно в інтернет-магазині tsum.ua.

Фото — Андрій Грей

Стиль — Євгенія Скварська

Модель — Аміна (girlsgirls)

Макіяж і зачіски — Оксана Черепаня

Асистент стиліста — Ксенія Приземирська

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.