До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дар’я Білодід — обличчя капсульної колекції GUDU x ЦУМ

Для українського бренду GUDU цей рік минув під знаком колаборацій — форма для авіакомпанії SkyUP, співпраця зі взуттєвою маркою Pashkina Shoes і BORJOMI. У фіналі активного 2021 року дизайнер Лаша Мдінарадзе представляє капсульну колекцію для київського ЦУМу.

GUDU x ЦУМ

Присвячена вона сильним і незалежним жінкам, а кожна річ нової колекції покликана підкреслити характер та індивідуальність за допомогою бездоганного крою, незвичайних фактур і цікавих деталей. Ці принципи близькі й естетиці вісімдесятих, про яку згадував дизайнер Лаша Мдінарадзе під час роботи над капсулою.

Реклама
GUDU x ЦУМ

"Я обожнюю, коли жінка не боїться бути собою і виявляти характер, — розповідає дизайнер. — Цією колекцією я хотів показати, що кожна може бути одночасно і суворою шефинею, і найяскравішою дівчиною на танцмайданчику. Ідеальним втіленням цієї внутрішньої свободи для мене й слугували вісімдесяті, коли жінки стали сильними як ніколи". Лаша Мдінарадзе поєднав основні ознаки цього десятиліття — підкреслені плечі, вузьку талію й довжину міні — з вимогами сьогоднішніх реалій і фірмовими елементами GUDU. Так у капсулі зустрілися немов виточені жакети з акцентом на складноскроєні рукави й практичний трикотаж з небанальними візуальними ефектами, формальні брючні двійки та зухвалі мінісукні, розшиті лелітками, пальта, що окреслюють фігуру, і напівпрозорі блузи.

GUDU x ЦУМ
GUDU x ЦУМ
GUDU x ЦУМ

"Капсула GUDU x ЦУМ — це поєднання power dressing з вечірніми елементами одягу. Колекція вийшла дуже яскравою і динамічною. Кожна клієнтка ЦУМу легко підбере для себе ефектний образ", — коментує баїнгдиректорка ЦУМу Київ Ольга Чайка.

GUDU x ЦУМ
GUDU x ЦУМ
GUDU x ЦУМ

Обличчям колекції стала призерка олімпійських ігор Дар’я Білодід — дівчина, яка не з чуток знає, що таке внутрішня сміливість бути першою.

GUDU x ЦУМ
GUDU x ЦУМ

Капсула GUDU x ЦУМ ексклюзивно представлена ​​на 3-му поверсі ЦУМу і на tsum.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.