До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Штани з вельвету — головна покупка листопада

З настанням осені бажання знайти ту саму "осінню" річ підсилюється — окрім як актуальною, вона також має бути теплою та універсальною. За трендовою альтернативою джинсам радимо звернутися до штанів з вельвету — вічної класики, яку в сезоні осінь-зима 2020/2021 дизайнери знову вирішили вивести на подіуми. Цієї осені в тренді штани не тільки базових кольорів, але й м’яких карамельно-кавових відтінків: від молочного шоколаду до капучино.

Chanel
Dolce&Gabbana
Tod's
A.W.A.K.E. Mode

Завдяки своїй фактурі штани з вельвету чудово доповнять базовий образ — у парі з ними гарний вигляд матиме світла водолазка, як у колекції Tod's, або вовняний светр, як у Dolce & Gabbana. Прекрасними спільниками вельветових штанів також стануть трикотажні жилети в стилі препі та всілякі жакети — до того ж необов’язково з того самого матеріалу. А для святковішого вбрання радимо вибирати до них у тандем ошатні актуальні блузи — з об’ємними рукавами, рюшами, як на шоу Chanel, або бантами, створюючи в такий спосіб образ у стилі богемних 70-х. Що стосується взуття, то згодяться трендові армійські черевики на шнурівці, високі чоботи й лофери з анімалістичним принтом. Надихнутися можна і яскравими виходами streetstyle-зірок на минулих Тижнях моди.

Реклама

<b>вельветовые брюки стрит</b>
Как носить вельветовые брюки этой осенью стритстайл фото примеры осень 2020

Vogue.ua зібрав 8 модних вельветових штанів для стильних осінніх образів.

<b>вельветовые брюки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.