До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Взуття з деніму — найгучніший тренд 2023 року

Цього сезону весна-літо 2023 дизайнери одержимі пристрастю до деніму. Ми бачили всілякі моделі джинсів (від варіантів з вінтажним ефектом до широких моделей і пар з низькою посадкою), спідниці в довжині максі, практичні сорочки з деніму, які можуть скласти конкуренцію бавовняним, а також джинсові сумки та, звісно ж, взуття, про яке хочеться поговорити окремо. У центрі уваги цієї весни опинилися чоботи, туфлі та босоніжки, виконані в різних відтінках деніму — від вибіленого блакитного до класичного темно-синього.

AZ Factory
AZ Factory

Реклама

Немає жодних сумнівів у тому, що денім — один із головних трендів сезону весна-літо 2023 року, залишилося тільки розібратися, як носити модне джинсове взуття. Цього сезону дизайнери пропонують наважитися і вдягати якнайбільше речей з деніму в одному образі. Легко поєднуйте темний і світлий денім, а також додавайте до взуття джинси такого ж відтінку – цей стилістичний прийом візуально подовжуватиме ваші ноги. Приклади шукайте в колекціях AZ Factory, Marine Serre та Diesel.

Diesel
Diesel

AZ Factory
AZ Factory

Цієї весни знайти взуття з деніму собі до смаку зможе кожна модниця. Так, босоніжки на джинсовій танкетці у стилі нульових пропонують Masha Popova, елегантні туфлі у синьому відтінку ви знайдете у AZ Factory, мюлі з випраним ефектом у Diesel, а лаконічні чоботи до колін — у Marine Serre.

Marine Serre
Marine Serre

Diesel
Diesel

Givenchy
Givenchy

Masha Popova
Masha Popova

Vogue.ua зазирнув у нові колекції брендів і зібрав найбажаніше взуття з деніму, яке вам точно сподобається.

JW Anderson
JW Anderson
Alexander Wang
Alexander Wang
Amina Muaddi
Amina Muaddi
Chloé
Chloé
Jimmy Choo
Jimmy Choo
Miu Miu
Miu Miu
Isabel Marant
Isabel Marant
Marni
Marni
Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana
Balmain
Balmain
Senso
Senso
Roberto Festa
Roberto Festa

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.