До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Денім із вінтажним ефектом — модний тренд сезону весна-літо 2023

Рік у рік дизайнери експериментують з денімом, пропонуючи нові рішення на щодень, і ми можемо впевнено сказати, що немає більш універсальної та практичної речі в гардеробі, ніж джинси. Цього сезону весна-літо 2023 року, крім блакитних і сірих кольорів, бренди пропонують вибирати денім з вінтажним ефектом. У центрі уваги опинилися спідниці, куртки та штани з деніму з навмисно зістареним ефектом. Ми зібрали найкращі з них та показали з чим носити цей тренд цієї весни.

Diesel
Diesel

Реклама

2023 рік можна назвати зірковим часом деніму, адже він прикрасив майже всі колекції брендів. Так багато джинсової тканини ми давно вже не бачили на показах, але особливу увагу дизайнери приділили саме деніму у вінтажному кольорі. Givenchy продемонстрували вибілені мішкуваті джинси-карго, які поєднувалися із твідовим жакетом, а також спідничні та брючні сети із зістареного деніму, які не потребують додаткових прикрас. Тим часом Miu Miu додали до колекції спідниці до колін у парі з мікротопами в темно-сірому кольорі випраного деніму а Masha Popova запропонували мінісукні з об'ємними плечима у стилі 1980-х років.

Blumarine
Blumarine

KNWLS
KNWLS

Miu Miu
Miu Miu

Blumarine у новому сезоні весна-літо 2023 відмовилися від гіпердівчачої естетики та використали зістарений денім з готичним відтінком. Ми бачили джинсові куртки з матовими заклепками, довгі сукні з вінтажним ефектом, а також брудно-сині джинси з низькою посадкою і хрестоподібні топи зі шнурівкою як альтернативу моделям з метеликами сезону весна-літо 2022. Тим часом KNWLS поєднували джинси у вінтажному відтінку з трикотажними топами та об'ємними сорочками, а Balenciaga запропонували максіспідницю з розрізом та вкорочену куртку із сірого деніму.

Givenchy
Givenchy

Balenciaga
Balenciaga

Masha Popova
Masha Popova

Givenchy
Givenchy

Vogue.ua зібрав найбажаніші речі з деніму із зістареним ефектом — від коротких спідниць до джинсів bootcut.

<b>Y/Project</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.