До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі відтінки червоного в колекціях осінь-зима 2020/2021

Щоосені всі переливи червоного захоплюють модні тренди. Поточного сезону дизайнери втішили нас новими відтінками червоної палітри, які особливо ефектний вигляд мають на брючних шовкових костюмах, вовняних кейпах і трикотажних сукнях. Від морквяного до насиченого бургунді — vogue.ua зібрав гід по всіх відтінках червоного в колекціях осінь-зима 2020/2021.

<b>оттенки красного яркие шоу</b>
Все оттенки красного в коллекциях осень-зима 2020/2021

Реклама

Мабуть, головним на подіумах був класичний червоний, який ефектно забарвив собою довгі пальта, як у Miu Miu, сукні довжини міні, як у Versace, і максі, які органічно поєдналися з розсипом леліток, як у колекції Bottega Veneta. Не менш виразними були й монохромні образи: вдягатися в яскравий червоний з голови до ніг пропонують Ami, Givenchy й Altuzarra. Для драматичних образів радимо звернути увагу на темний і насичений бургунді з баклажановим переливом — надихнутися можна колекціями Stella McCartney, які представили монохромний образ, Lanvin і їх подовженим шкіряним жакетом, і мерехтливою сукнею від Dries Van Noten, які доповнили її модним аксесуаром поточного сезону — тканинним чокером.

<b>оттенки красного темные шоу</b>
Все оттенки красного в коллекциях осень-зима 2020/2021

Відійти від класики допоможе морквяний відтінок. Від світлого, як у BOSS, до яскравого й виразного сицилійського апельсина, як у Hermes і Proenza Schouler, — всі переливи червоно-оранжевого відтінку заповнять брак вітамінів і сонячного світла прийдешньої осені. Матимуть попит трикотажні сукні-поло, oversize-пальта й зухвалі латексні сукні, як у колекції Saint Laurent.

<b>оттенки красного морковные шоу</b>
Все оттенки красного в коллекциях осень-зима 2020/2021

Vogue.ua зібрав 20 наймодніших речей всіх відтінків червоного для стильних осінніх образів.

<b>оттенки красного предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.