До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити шовкові костюми цього літа

Шовк — по-справжньому королівський матеріал. Краса цієї тканини робить її однією з найпоширеніших на світових модних подіумах — майже жодна колекція не обходиться без шовкових речей: суконь, блуз або костюмів. У сезоні весна-літо 2020 дизайнери представили різноманітні варіанти комплектів із шовку: від розслаблених і повсякденних до яскравих і офіційних костюмів-трійок, як на показі італійського Дому Dolce & Gabanna.

Реклама

Vogue.ua зібрав найяскравіші виходи streetstyle-активісток у шовкових комплектах — розповідаємо, як ненудно носити шовкові костюми влітку.

Костюми

Двобортні піджаки або жакети в піжамному стилі, підперезані широкою шовковою стрічкою, — вибір за вами. У чому модниці єдині, так це в стилізації таких костюмів: майже всі віддають свій голос на користь стильного монохромного образу або грають на небанальних і незвичних колірних контрастах, як, наприклад, поєднанні глибокого малахітового й насиченого бордо.

<b>шелковые костюмы стрит</b>
Шелковые костюмы стритстайл фото лето 2020

Піжами

Вигуляти шовкову піжаму — завдання із зірочкою навіть для найсміливіших прихильниць модних образів. Але ризик — річ шляхетна, і тут він більше ніж виправданий. Комбінація домашнього затишку й міської зручності піднесла шовкові піжами на модний Олімп і вивела їх на вулицю. Вміле акцентування — головний козир у шовкових рукавах streetstyle-зірок: яскрава сумка, взуття, прикраси або сонцезахисні окуляри додадуть образу грайливості й не залишать вас без уваги.

<b>шелковые пижамы стрит</b>
Шелковые пижамы стритстайл фото лето 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.