До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#VOGUECHOICE: 5 образів для модного міжсезоння з київського ЦУМу

#VOGUECHOICE – спільний спецпроект українського Vogue і київського ЦУМу, у межах якого fashion-редактор Vogue UA складає красиві і практичні образи. Цей матеріал ми присвятили міжсезонним поєднанням, в яких вже чути шепіт осені, що наближається.

Реклама
Присмак лайма

Спідниця яскравого неонового відтінку може бути доречною не лише на пляжі, але навіть в офісі. Для цього потрібно підібрати їй правильних приятелів, наприклад, сорочку з гострим коміром Nanushka, акуратну сумку молочного кольору або гольф з акварельним принтом.

[COLLAGE id=13;]

Приручити звіра

Леопардовим принтом сьогодні складно когось здивувати, але якщо вибрати не класичну його версію, а в неоновому виконанні, то образ заграє абсолютно по-іншому. Наш стиліст рекомендує сукню Diane Von Furstenberg доповнити кросівками та чорною місткою сумкою Coach.

[COLLAGE id=15;]

Романтика гранжу

Без гранжу складно уявити моду 1990-х, яка так чи інакше присутня і в сучасному модному порядку денному. Ідеальний образ в цьому стилі є у бренду McQ Alexander McQueen – сукня, в якій худі плавно переходить у романтичну спідницю з квітковим малюнком. У такій приємно і прохолодні літні вечори проводити, і знайомитися з новими виставками в київських галереях.

[COLLAGE id=17;]

Міксологія

Досвідчені стилісти стверджують, що вдало міксувати принти в одному образі – це особливий талант або хоча б навичка. Однак якщо знати кілька правил, то освоїти цю науку буде не так і складно. Наприклад, найрізноманітніші принти можна об'єднати загальною колірною гамою і тоді навіть соковиті лимони потоваришують з графікою в найкращих традиціях 1960-х.

[COLLAGE id=19;]

Творча натура

Шкіряні штани – одна з головних знахідок цієї осені, яку сміливо можна починати носити вже зараз. Наприклад, замість суворого жакета до них одягнути строкату подовжену блузку і додати частку свята за допомогою мюлей, прикрашених камінням.

[COLLAGE id=21;]

Купити представлені образи у київському ЦУМі.

Відео: Anna Bugakova

Стиль: Venya Brykalin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.